Política · 5 d'Agost de 2008. 13:46h.

Carod nomena un "coordinador d'assessors"

Amb la tasca de "coordinar i supervisar" els diferents assessors de Vicepresidència

Carod nomena un "coordinador d'assessors"

Josep-Lluís Carod-Rovira

El Departament de Vicepresidència ha nomenanat, "amb caràcter eventual", "Marc Marsal i Ferret com a coordinador d'assessors/res del/de la vicepresident/a", segons una resolució publicada al Diari Oficial de la Generalitat". L'alt càrrec ja va ser nomenat, el 14 de desembre del 2006, assessor de Carod, però ara ascendeix a coordinador amb les següents funcions: "coordinar i supervisar el treball dels/de les assessors/res vinculats/des al vicepresident; prioritzar i assignar les tasques del grup d'assessor/res de la persona titular del Departament; assessorar en matèria normativa i competencial sobre aquelles qüestions relatives al desplegament estatutari al vicepresident, en la seva qualitat de president del Consell per a l'impuls i el seguiment del desplegament de l'Estatut d'autonomia de Catalunya". Les retribucions per aquest lloc de treball són les corresponents a un lloc de funcionari/ària del grup A, nivell de destinació 30.1 i complement específic de 38.331,24 euros anuals. En el mateix DOGC apareix també el cessament d'Elisabet Josefina Dalmau Pamplona com a directora de l'Oficina de la Generalitat a París, càrrec que ocuparà a partir d'ara Apel·les Carod-Rovira.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Ben, Reus, 07/08/2008 - 11:13

Ara falta nomenar uns quants coordinadors dels coordinadors dels assessors. I per promocionar el personal no hi ha calés. La promoció interna no funciona. La política de personal de la Generalitat (si se n'hi pot dir així) és de pena. Barruts!

#25 retroferran, Andorra la Vella, 06/08/2008 - 16:39

Primero las embajadas catalanas, luego el hermanísimo, ahora el coordinador de asesores ¿es que nadie piensa poner un poco de cordura en Catalunya?

www.anclaos.com

#24 pau, Barcelona, 06/08/2008 - 14:23

Marc Marsal? Un vividor i un gandul mediocre, com tots!
La propera votem tots a la CUP!

#23 Kropotkin, Vic, 06/08/2008 - 12:10

Esta gente se están volviendo marxistas (rama Groucho). ¿Como podran justificarlo ante sus hijos?

#22 Joan, Barcelona, 06/08/2008 - 12:01

El problema és que a personatges com Carod o Laporta, pel fet de ser independentistes, no se´ls persona allò que a altres polítics o càrrecs "moderats" se´ls perdona amb total impunitat.