Publicitat
Política · 9 de Juny de 2009. 13:47h.

Carod obre una delegació a Mèxic

La sisena d'aquesta legislatura

Carod obre una delegació a Mèxic

Inauguració de la delegació de Berlín

El Govern ha aprovat la creació d'una delegació a Mèxic, segons ha explicat la seva portaveu, Aurora Masip. L'objectiu d'aquesta nova delegació, la sisena en inaugurar-se de l'actual legislatura, és "enfortir les relacions bilaterals entre Mèxic i Catalunya i també amb els països del Carib i la Amèrica central".

El Govern recorda en aquest sentit que Mèxic "és una via d'entrada a tota Amèrica Central on es poden fomentar les inversions i els intercanvis comercials". "S'intensificarà i s'obrirà una nova porta econòmica en un lloc on hi ha molta presència d'empreses catalanes", considera l'Executiu català.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 martí, girona, 10/06/2009 - 14:42

Eii, què hi fa la Pia Bosch en aquesta foto d'amiguets? Ah, m'oblidava que allà on es pot xupar de la mamella s'apunten primer els erc i sociates...paràsits que no han treballat mai es dediquen a sortir a la foto i penjar-se medalles per incompetents..

#26 Gombau, Vidrà, 10/06/2009 - 00:51

Joan de Barcelona, tú sobiranista? serà de l´estat espanyol.Estic segur q defenses el gran travall de les embaixades espanyoles.Senyal que no les has necesitat mai. Penso que entre tú i el impresentable del Kropotkin no hi ha gaira diferencia. Salut !!

#25 Gombau, Vidrà, 10/06/2009 - 00:45

Kropotkin, qui cony et creus que ets tú per asumir la representaciò del poble de Catalunya? Si tens ganes d´insultar, pots fer-m´ho a mi, però no a la meva familia. que n´arribes a ser de desgraciat!

#24 Jaume, Tremp, 09/06/2009 - 23:45

La Catalunya del tripartit, el Montilla el Carod i el Salura, sembla el circo Price amb els payasos.
El que està passant seria per riure, però és per plorar.

#23 Antoni, La Pobla de Segur, 09/06/2009 - 22:32

Trobo que s'obri embaixades, sempre, és clar que se'n tregui profit 1 any vista. Cas contrari només seria un niu més de funcionaris.