Publicitat
Política · 2 de Desembre de 2010. 11:21h.

Carod parlarà el 9 de desembre

El vicepresident del Govern s'imposa silenci fins dijous vinent

Carod parlarà el 9 de desembre

Carod-Rovira, amb Manel Balcells, moments abans de començar l'acte

El vicepresident del Govern en funcions, Josep-Lluís Carod-Rovira, no ha fet cap declaració respecte als mals resultat d'Esquerra en les eleccions al Parlament -ha perdut onze diputats- durant la inauguració del 3er Fòrum Biocat que s'ha inaugurat a La Llotja de la Cambra de Comerç. Carod -i la gent que li dóna suport- s'ha imposat discreció fins el proper dijous, 9 de desembre, segons ha sabut e-notícies de fonts properes. El consell nacional d'ERC està previst per al 18.

"Autoritats, en funcions i no en funcions, perquè democràticament hi ha de tot a la sala". D'aquesta manera ha començat el seu discurs Carod que també ha felicitat el doctor Manel Balcells per la seva tasca al capdavant del Biocat.

"Com que aquest és ja el darrer dels actes que en nom del Govern podem fer en l'àmbit del Fòrum del Biocat crec que és de justícia fer un reconeixement i una felicitació al lideratge que ha tingut el doctor Manel Balcells al capdavant de l'equip sencer de Biocat".

En aquest sentit, ha afegit que "els vull agrair la tenacitat, l'esforç, la imaginació amb la que han estat capaços de convertir Biocat en un instrument potentíssim".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Moncho, Alcudia, 05/12/2010 - 12:51

¿Això vol dir que no ens subvencionarà més la Generalitat a Mallorca? ¿I que farem sense els vostres diners? Si us plau seguiu la política de Carod, envieu el necessari per a promocionar el català de les illes.Eh que ho fareu? Va porfa...

#11 Sergi, Manresa, 03/12/2010 - 12:25

Espero i desitjo que no parli, per què cada vegada que ho fa, fa mal a Esquerra i el milers de militants i simpatitzans que estem al carrer lluitant per Catalunya. Sr. Carod, fes-nos un favor a tots i si vols parlar fes-ho dins de casa. La roba es renta a casa.

#10 Tresa, Reus, 03/12/2010 - 07:31

Ja va parlar prou, potser massa i tot. Quan va fer un "xava" president.
Carod no ets de fiar no ho has sigut no ho seras mai.
Senzillament es un electricista dedicat a endollar amics

#9 Paradox, Lleida, 02/12/2010 - 21:26

NO CAL, NO CAL QUE PARLI, QUE CADA VEGADA QUE HO HA FET FA S'APUGEN LES ASPIRINES, AQUI I A LA XINA........VES A CAMBRILS ET MENGES UNA BONA GRAELLADA I SENSE GAIRE VI, QUE DESPRES DESBARRES I PLEGA, O T'EN VAS A MADRID QUE ALLI T'ESTIMEN MOLT.

#8 joan augur, Barcelona, 02/12/2010 - 18:51

Ara la propera jugada d'el "mestre" Carod i les "esquerres catalanistes", serà trencar ERC i anar-sen amb en Castells ha refundar el PSC, que es separarà formalment del Psoe, però que pactarà amb ells a Madrid i a les eleccions com a federació diferenciada.