Política · 10 de Desembre de 2010. 11:08h.

Carod passa comptes amb Puigcercós

Creu que hauria d'haver dimitit i troba "pèssima" la campanya de Xavier Vendrell

Carod passa comptes amb Puigcercós

Carod i Puigcercós, en una foto d'arxiu

El vicepresident del Govern en funcions, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha assegurat que el president d'ERC i candidat, Joan Puigcercós, hauria d'haver dimitit la nit electoral com ho va fer el candidat del PSC, José Montilla, després dels seus mals resultats.

"Uns líders, que en la seva condició de candidats, en els dos últims anys han fet perdre a ERC 540.000 vots en total i més de la meitat dels diputats al Parlament espanyol i al Parlament català i un senador, i no tindrem ningú a la mesa, etc. Això només té una sortida digna que en el seu dia va fer el president en funcions, Montilla, que és assumir les responsabilitats", ha manifestat.

Així mateix, ha dit que ell no se'n fa corresponsable de la davallada d'ERC. "D'aquests resultats, sincerament, no en sóc corresponsable. Puc ser corresponsable del que hagi pogut passar en l'acció de govern. Continuo pensant que és el que calia fer el 2006, encara que no agradés a determinada gent. El problema no és com comença sinó com acaba", ha apuntat.

En una entrevista a RAC1, Carod-Rovira ha revelat que "fa més d'un any que no parlo amb Joan Puigcercós, des de quan em va dir que jo restava vots. Després les coses han anat d'una altra manera" i ha afegit que "no crec que ningú pugui pensar que la conversa que vam tenir abans de les eleccions on va venir acompanyat del secretari general i on ell no va dir res, fos una conversa".

Per últim, ha manifestat que "hi ha hagut dos partits que han fet una campanya pèssima: el PSC i ERC. Han fet campanya a la defensiva. Semblava que s'haguessin de justificar, com si fossin més oposició que no pas govern".

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 Y encima va dando lecciones, bcn, 14/12/2010 - 11:23

lean en http://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/local/quiero-contribuir-desde-la-vida-civil-a-construir-un-nuevo-espacio-politico.html a Carod hablando de ética ¡¡DE ÉTICA!!

#30 pili, Barna, 12/12/2010 - 10:02

Puigcercós té tota la raó quan diu que Carod resta vots. Carod no es un polític, perquè un polític pensa el que diu i ell diu el que pensa. Sr. Carod plegui pel bé d?ERC. (boicot al cava,
Perpinyà, Jocs Madrid, et)

#29 Vanitas, Cambrils, 11/12/2010 - 11:42

Aqui ja ens coneixem tots i totes, i era d'esperar surtiria la desbordant vanitat d'aquest individu, culpant als altres i no admeten cap culpabilitat per part seva. Tot plegat divertidissim veure passar els cadavers de cada u i cada una per davant de casa. I que merescudament senyor!

#28 Ciudadanista, Barcelona, 11/12/2010 - 00:06

J-Ll C-R es duro de pelar. Acabará por demostrar que PSC y ERC son unos ineptos cuando él no los ilumina con su sabiduría. Sería un tipo divertido si no perjudicase tanto a los ciudadanos con su política. Espero que pase pronto a la Historia, por el bien de todos.

#27 Onofre, La Fullaca(Osona), 10/12/2010 - 19:44

Jo,pobre i vell pagés,penso que tindría de passar comptes amb els catalans...Això és endogamia!