Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2008. 22:38h.

Carod perd aliats a Esquerra

Portabella i Benach aconsellen de no anar a primàries

Carod perd aliats a Esquerra

Portabella, amb Ernest Benach y Rafael Niubò

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha rebut missatges de personalitats properes a ell que l'aconsellen no anar a primàries per a disputar ser cap de llista a l'actual president del partit, Joan Puigcercós, que ja ha expressat la seva intenció d'optar a la plaça. El president del Parlament, Ernest Benach, va fer servir una entrevista al diari Avui el passat 2 de novembre per a deixar clar que "el que hem de fer és començar a fixar el rumb de futur i això només es pot fer a partir de parlar, parlar i parlar. I entendre’s. I arribar a acords. Jo crec que en aquests moments plantejar conflicte intern en la forma que sigui, seria un error gravíssim, seria la nostra condemna. Qualsevol pas de futur que es faci, s’ha de fer estrictament i només a partir d’haver parlat i arribat a acords amplíssims".

El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, ha alertat també de les conseqüències que pot tenir per a ERC que s'acabin celebrant unes primàries entre Joan Puigcercós i Josep-Lluís Carod-Rovira per saber qui ha de ser el candidat a la presidència de la Generalitat. En unes declaracions, Portabella ha fet una crida al president d'ERC i al vicepresident del Govern i expresident del partit a "parlar" amb l'objectiu d'arribar a un acord que eviti aquest escenari d'enfrontament. Unes primàries, ha alertat, provocarien tornar a "engegar el ventilador" dins del partit. "Cap dels dos ho ha de tenir tot", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Pep, Manresa, 15/12/2008 - 17:49

Carod, se t'acaba la moma. Els teus et foten al carrer. Ja ho veus. Segur que tu no tens cap culpa.

#7 Carme, Anoia, 15/12/2008 - 13:31

Com m'alegrare veure com perden vots, i amb una mica de sort la cadira tb. Que vagin a pencar i sabran lo que val un A8.
Potser llavors aniran amb un Micra i aixi ajudaran a Nissan

#6 dani, reus, 15/12/2008 - 12:28

Es que veuen venir la propera derrota, no?

#5 joan, barcelona, 15/12/2008 - 11:08

carod es un incompeten,i el que li pasa es llogic.es el politic que far dir a la gent . mentres ha estat sa omplert les butxaques.

#4 Maria, Barcelona, 15/12/2008 - 09:28

Portabella, un altre salt mortal per salvar la cadira. No he vist ningú amb tanta facilitat per canviar de jaqueta.