Publicitat

Demana com a "president en funcions" impulsar el corredor ferroviari

Carod, president

Carod-Rovira i Niubò, acompanyats del president del port de Barcelona, Jordi Valls. (Foto: Marta Pérez)

El vicepresident del Govern i president en funcions de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha considerat “imprescindible que continuem pressionant les autoritats estatals i europees, particularment les europees” perquè impulsin el corredor ferroviari mediterrani. “És evident que perquè el port de Barcelona pugui aprofitar millor del que ja està fent les seves potencialitats de dinamització de l’economia catalana i d’obertura al món necessita una millor connectivitat per terra, però sobretot per via ferroviària”, ha manifestat Carod-Rovira després de visitar les instal·lacions portuàries i reunir-se amb el seu president, Jordi Valls, acompanyat del secretari general de la Vicepresidència, Rafel Niubò.

El vicepresident del Govern també s’ha mostrat partidari d’augmentar la col·laboració entre els ports de Barcelona i Tarragona, “mantenint la seva identitat i la pròpia tradició i dinàmica”. “Amb uns nivells superiors de coordinació, estic més que convençut que els dos ports hi sortirien guanyant, lògicament preservant i respectant la dinàmica, la personalitat i la identitat “de cadascun d’ells, ha manifestat. En tot cas Carod-Rovira ha insistit que aquesta “coordinació i complementarietat” no s’ha de limitar només als dos ports, sinó que cal també potenciar-la amb infraestructures com els aeroports catalans, la Zona Franca o la Fira de Barcelona. “Sumats hi sortiríem guanyant, perquè és el que recomana i aconsella el sentit comú”, ha asseverat el vicepresident.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Miqui, LFV, 19/08/2009 - 13:05

Catalanista de Rubí: faries ben fet de votar en Mas a les properes eleccions. No sé perquè no t'agrada però no el jutgis malament pel que t'hagin pogut dir. Força Mas !!!!

#4 Jaume, Puigcerdá, 18/08/2009 - 19:44

Ho veieu com en Carod no és independentista?. Si ho fos, ja hauria proclamat la independència de Catalunya des del balcó de la Generalitat. Endevant Carretero,

#3 Jordi de Manlleu, MANLLEU, 18/08/2009 - 19:09

Que bajo hemos caido los catalanes.........

#2 `catalanista, Rubí, 18/08/2009 - 18:47

Convergència no és sant de la meva devoció, peró cada cop que el sr. Carod d'ERC fa funcions de president de la Generalitat, ja tremolo. Sr. Carod, si us plau no ens feu patir més i no m'obligueu a votar en Mas a les properes, que no m'agrada....

#1 Josepa-Lluisa Carota, Cambrils, 18/08/2009 - 18:24

La sublimació de la vanitat, és el president de la Generalitat de Catalunya, honorabilíssim a més a més . Només per aixó li val la pena crear un govern cutre, analfabet, vergonynant i ridicul per aquesta nació esdevinguda comunidad autonoma.