Publicitat
Política · 17 de Juny de 2011. 11:40h.

Carod recomana als indignats que "es pixin" a Espanya

Apunta a manifestants "agents del CNI" que volen desacreditar Catalunya

Carod recomana als indignats que "es pixin" a Espanya

Indignats, al carrer Pujades

L'exvicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, en un article a Nació Digital, constata que "uns centenars, milers d’espanyols, s’han indignat, sembla. Això està bé, suposo. Sent espanyols, motius per indignar-se no és pas que els en faltin. Si jo fos espanyol, cosa que no és el cas, també estaria indignat".

"Ara, els indignats espanyols, han ocupat places d’Espanya i, en un gest d’internacionalisme inusitat, també dels Països Catalans. Han plantat aquí les seves tendes, han pintat les seves pancartes majoritàriament en castellà i s’han expressat públicament en aquest idioma", critica.

"Ja toca prou els pebrots que algú ocupi el centre simbòlic del país, com perquè, a més, haguem de suportar amb normalitat insults com els que hem pogut veure i llegir aquests dies per part dels anomenats 'indignats'. Han fet servir els jardins públics com a urinari, han pintat el monument al President Macià i han donat una imatge del país marginal, xavacana i basta", lamenta.

"Com s’ha d’entendre que Falange Espanyola s’hagi adherit formalment a les concentracions? És cert, com s’apunta en alguns àmbits, que entre els indignats, des del principi, al costat de molta gent jove i de bona fe, hi ha alguns infiltrats que són agents del CNI i que tenen com a objectiu donar internacionalment la imatge negativa al món que s’està donant de Catalunya?", es pregunta.

"Com s’han d’entendre les mostres de rebuig a les banderes catalanes, estelades i a l’ús del català, (a Ca-ta-lu-nya!) que s’han produït al centre neuràlgic de la capital catalana? Quin cony d’indignació és aquesta?", afegeix.

"Tenen, els espanyols, tot el dret del món a indignar-se. Però si volen fer-ho, com a espanyols, el millor és que no s’equivoquin en el mapa i es manifestin, s’indignin, es pixin, pintin, escridassin i insultin, allà on els correspon: al seu país. Al capdavall, tampoc no és tan lluny i està ben comunicat", conclou

Publicitat
Publicitat

84 Comentaris

Publicitat
#64 Alberto, BCN, 20/06/2011 - 21:45

Carod Rovira es impresentable. Además es hijo de Guardia Civil. ¿Cómo puede decir esas cosas?

#63 Pilar, Lleida, 20/06/2011 - 17:05

Aquest Carod-Rovira es lo mes tonto que he vist. Encara no sap que Catalunya es Espanya, que fort!!!

#62 Albert, Barcelona, 19/06/2011 - 23:17

Sr. Carod, aquests indignats espanyols son molt raros... Canten L'Estaca!

#61 Bacus, Sort, 19/06/2011 - 14:18

I jo en canvi recomano que es pixin a casa seva sr. Pérez alias "Carod".

#60 Visca els pobles lliures, Barcelona, 19/06/2011 - 13:41

Sorpen que en lloc de recolcarnos se ens trapicha.Som un moviment que vol acabar en la corrupcio i fomentar la transparencia en tot. I a mes a mes que recolca el Dret a la autodeterminacio dels pobles. ¿Que te de dolent que sigui un moviment internacional? ¡ Volem la llibertat de tots el pobles !