Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2009. 14:14h.

Carod reivindica "la gran fortalesa interna" del Govern

El vicepresident ha anunciat que "a partir de l'1 de gener del 2010 la Generalitat assumeix la gestió de Rodalies"

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha assegurat que "el Govern passa per un dels moments més grans de fortalesa interna". En aquest sentit, ha recordat "com estàvem fa una mica més d'un any amb el problemes de sequera. Contra això s'ha fet la planta desalinitzadora. Fa un any també discutíem si es complirien els terminis legals amb el finançament i quan arribaria i si seria just o no. Doncs bé ha passat un any i s'ha arribat a un acord abans de l'estiu. L'acord és enormement positiu amb l'instrument legal que l'havíem d'aconseguir, l'Estatut".

Però Carod no s'ha quedat aquí i ha afegit que "a més a més el Govern no ha parat la seva activitat legislativa. En el darrer ple es van aprovar quatre lleis. Estem en un moment de màxim desplegament de la nostra activitat institucional, política i econòmica. Un dels nostres membres, el conseller Josep Huguet, és a un viatge a Amèrica del Sud per obrir nous mercats".

Per últim, ha anunciat que "tindrem un primer escrit i signat que dirà que a partir de l'1 de gener del 2010 la Generalitat assumeix la gestió de Rodalies". Aquesta situació "fa uns mesos semblava un paisatge de política ficció".

Carod-Rovira i Laura Masip, durant la roda de premsa de Govern
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Josepa-Lluisa, Cambrils, 22/07/2009 - 08:53

Feu-li, feu-li confiança!

#5 joan, barcelona, 21/07/2009 - 18:51

nomes hi ha que pensar que serien tots si no haguesin entraten politica. funcinaris de tercera el que mes.

#4 manel ferran, BCN, 21/07/2009 - 16:50

això no ho dubta ningú.... La menjadora uneix i referma moltíssim...¡¡¡ i l'odi contra Catalunya encara més.

#3 Fora mamons d., MANRESA, 21/07/2009 - 16:37

I de les embaixades i restaurants de primera............

#2 Beto, Barcelona, 21/07/2009 - 15:44

Ja se que tracteu els catalans de burros però la desalinitzadora no la heu fet vosaltres ni te res a veure amb el trist paper que veu fer amb la sequera de l'any passat.ERC li costa poc dir mentides per tal de menjar calent