Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2010. 08:49h.

Carod reivindica vols directes entre Barcelona i Rio de Janeiro

El vicepresident del Govern demana "reforçar els llaços econòmics" amb Brasil

Carod reivindica vols directes entre Barcelona i Rio de Janeiro

Carod, al Brasil

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde de Rio de Janeiro, Eduardo Paes, amb qui ha aprofundit en les relacions econòmiques entre Catalunya i Brasil i ha apostat per "reforçar els llaços econòmics” entre els dos països.  

El vicepresident del Govern ha destacat les possibilitats d’invertir en un “país emergent” com Brasil  i ha apuntat que, a més, ara s’hi suma “un nou factor”  com són els esdeveniments esportius del Mundial de Futbol o les Olimpíades.

Carod ha recordat que a Brasil, amb una“economia emergent i un ampli mercat”, hi ha unes 125 empreses catalanes implantades en àmbits com el comercial, de serveis o el productiu. Per això ha destacat la importància de “noves possibilitats de negoci entre les empreses catalanes tant si ja estan implantades al país com si encara no hi són presents i ha apostat per insistir en el treball d’internacionalització de les empreses catalanes". En aquest sentit, el vicepresident ha remarcat la necessitat d’una connexió directa àrea entre Barcelona i Rio de Janeiro.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 joan, manresa, 04/02/2010 - 10:58

Ai Sr.Carod,qui no te feina pantina el gat...La gent u reivindica a tota veu,es fan cuas intensas per agafar aquest vol...No fotem home...A no ser que com ve el Carnaval,el de Sitjes,vulguin omplir els vols pro de Río-Barcelona..,enten oi? Sr.Iluminat

#9 Kropotkin, Vic, 03/02/2010 - 17:05

Carles (Cardona): Si hombre si... Lo que pasa es que os tienen envidia porque sois mas guapos que nadie. Jua, jua, jua,... Seguid así que llegareis lejos... Jua, jua, jua,...

#8 No més tristpartits!, Països Catalans, 03/02/2010 - 15:23

Carles, no és un tema de criticar Carod o Mas. És deixar el populisme de banda i aportar sentit comú. Si vols inversió, et cal potenciar Barcelona-Sao Paulo (clama al cel!). Si vol festa, potencia Barcelona-RIo. Cal menys demagogia i més seny.

#7 Carles, Cardona, 03/02/2010 - 15:08

Doncs si al final es fa em sembla una bona notícia. Si enlloc de ser una notícia del Carod hagués estat del Mas els comentaris que critiquen serien elogis. Sou tots uns sectaris.

#6 rafa, LLEIDA, 03/02/2010 - 13:19

Y desde LLEIDA tambien, para eso acabamos de inagurar nuestro aeropuerto