Publicitat
Política · 3 de Novembre de 2008. 11:40h.

Carod repta Puigcercós

El vicepresident, disposat a disputar la candidatura d’ERC a les pròximes eleccions al president del partit

Carod repta Puigcercós

Carod i Puigcercós, en una imatge d'arxiu

Josep-Lluís Carod-Rovira, està disposat a seguir liderant ideològicament Esquerra i ser de nou el candidat del partit a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Segons informa el diari Avui, "l’expresident dels republicans no ha cedit el relleu a Puigcercós i té previst deixar clar en les pròximes setmanes que vol continuar liderant ERC ideològicament i políticament. Pensa fer-ho en dues conferències l’última setmana d’aquest mes, en què detallarà el seu projecte tant per al partit com per al país, segons ha pogut saber l’Avui. En un acte a la biblioteca Jaume Fuster, el dimarts 25 de novembre esbossarà els eixos del que considera que ha de ser Esquerra durant els pròxims anys. Amb un títol ben transparent –L’ERC de futur–, analitzarà les claus de l’èxit de la formació des de la marginalitat dels 90 fins ara i reivindicarà els anys de lideratge compartit amb Puigcercós".

"Carod no planteja l’acte en clau de confrontació amb la nova direcció, amb qui comparteix l’estratègia i amb qui es mostrarà disposat a fer pinya en qüestions com limitar l’assemblearisme. També apostarà per la superació de certs tics resistencialistes que considera que hi ha al partit i que identifica sota el paraigua de cultura del no", s'explica. "Està previst que en aquesta conferència Carod desenterri el projecte de fer un referèndum el 2014 i que reivindiqui la cultura de govern. Dos dies més tard, el dijous 27, el vicepresident farà balanç de dos anys de legislatura en un acte a l’auditori de la Torre Agbar, amb capacitat per a 350 persones, en què aprofundirà en aspectes com la crisi econòmica i el debat del finançament en una conferència titulada Catalunya líder, Catalunya al món. Encara no farà un mes de la conferència amb què Puigcercós s’ha postulat com a candidat", s'afegeix.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 joan, manresa, 04/11/2008 - 12:54

El qui realment sentía dintre seu a ERC,ya va estripar el carnet al primer tripartit,en el segon si van sumar nous afiliats .Queden alguns nostalgics i als afins als cuatre dirigents..Amb sap greu pro és axís.Que el repte acabi amb tots dos,i las sombr

#20 el pilos, girona, 03/11/2008 - 19:46

que es matin no tenen credibitat nomes crec AMB CARRETERO

#19 Cesc, Corbera, 03/11/2008 - 18:45

Pel que fa a si som convergens o ex-esquerra, crec que només som catalans. Jo mateix vaig votar a CDC als anys vuitanta, a ERC als noranta, i ara tornaré a CDC. Si la independència és lobjectiu, tant se val si ho aconsegueixen les dretes o les esquerres.

#18 pepa, granollers, 03/11/2008 - 17:26

N'estic d'ER fins els catalings. Que us paguen el sou.

#17 Apeles, Paris, 03/11/2008 - 13:59

Com goseu colla de convergents de criticar-nos. A nosaltres que ens desvivim per afavorir a la familia (jo en soc exemple); que enxufem a tothom que tè carnet de nacionalista a viure de la mamella pública! Desagraits!!!