Publicitat

Desmenteix "rotundament" que pensi en la retirada

Carod resisteix

Carod i Puigcercós, en una imatge d'arxiu

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha fet un "desmentiment rotund" en el seu bloc de la notícia publicada per La Vanguardia, segons la qual hauria descartat presentar-se a unes primàries per a decidir el candidat d'ERC a la presidència de la Generalitat. Carod afirma en aquest post que "davant les informacions que puguin aparèixer en les pròximes hores o en els pròxims dies referides a la meva persona, nego rotundament haver arribat a cap acord amb cap dirigent d'ERC sobre el meu futur polític".

El diari assegurava que Carod havia descartat la possibilitat d'enfrontar-se a Joan Puigcercós en unes primàries per a decidir el candidat d'Esquerra a la presidència de la Generalitat. Segons la versió del diari, Carod ha pres la iniciativa per a arribar a un acord entre els diferents sectors d'ERC i evitar un nou enfrontament. La decisió es va prendre aquesta setmana en una reunió entre Carod i els seus afins. L'expresident d'ERC  garantiria la seva presència com a vicepresident del Govern i Puigcercós comandaria ERC, tot i que no es descarta que Carod sigui candidat a la presidència del Parlament.

A la cimera van acudir el president del Parlament, Ernest Benach, el secretari general de Vicepresidència, Rafael Niubò -el més bel·ligerant, partidari de plantar cara-, el senador Carles Bonet, el líder d'ERC a Barcelona, Jordi Portabella, la diputada Marina Llansana i el presidente de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, i dirigents del partit a les Terres de l´Ebre.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Marc, Bcn, 17/01/2009 - 16:02

Joan aquesta meitat de la població mai votaran ERC i tampoc et votaran els que votaven ERC perquè no volen posar espanyolistes com en Joan Ferran al poder, mira les enquestes ERC és qui més baixa.

#23 Ramón, girona, 17/01/2009 - 13:36

En Carod ja pot buscar feina a un altra lloc. A ERC ho te pelut amb el Puigcercos. Peró com que no li agrada perdre i vol cadira, sou i cotxe farà el que li digui en Montilla. Esta agafat pel sou i pels ous

#22 Albert, Parets del Vallès, 17/01/2009 - 11:45

Joan (Lloret) Potser estàs molt preocupat per que una meitat de la gent que viu a Catalunya no pugui dir-te que els menysprees, acceptant la seva demagògia. Però a nosaltres, sense menysprear a ningú, no estem per el cas. Es en Carod qui ens menysprea.

#21 Miquel, Sant Feliu, 17/01/2009 - 11:28

El darrer cop ens va entabanar a tots, perquè ningú es podia creure que reeditaria el tripartit.
D'aquí a un parell d?anys ja no hi serà. Sap millor que nosaltres, que no pot enredar més.

#20 Joan, Lloret de Mar, 17/01/2009 - 11:06

Marc Bcn Què ets tu,un unioniste,o un somiatruites del PRC.Si ets del grup primer,bon vent t apreti, però si ets del segón,només una pregunta Tú creus q Cat. aconseguirà els seus objebtius menyspreant la meitat de gent que viu a CatalunyaSalut i repúb!