Publicitat
Política · 27 de Novembre de 2009. 10:52h.

Carod-Rovira: "Adéu, Espanya"

Recorda Joan Maragall i afirma que "la terminologia fatxa contra Catalunya està ressuscitant"

Carod-Rovira: "Adéu, Espanya"

Carod, en una imatge d'arxiu

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha considerat en una entrevista a El món a RAC1 que "l'editorial d'ahir és el primer vers de l'Oda a Espanya de Joan Maragall. Una vegada més, 'Escolta, Espanya'".
 
"És un clam absolut demanant a Espanya que escolti", "Si Espanya no escolta, que a ningú no li estranyi que hi hagi gent que no es quedi en el primer vers de l'oda i vagi directe a l'últim vers: 'Adéu, Espanya'".

"Sincerament, no s'ha d'organitzar una manifestació preventiva", ha considerat, a més de lamentar que "la terminologia fatxa contra Catalunya està ressuscitant."
 
"Quan riuen d'això, de la condició de català de Montilla i Cruyff, riuen de Catalunya", ha expressat, a més d'assenyalar que "el seu projecte és molt ètnic, el nostre és absolutament democràtic. Ells tenen un projecte tronat, antiquat".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Ramon, Cham, 28/11/2009 - 10:32

Avui mateix, a un debat televisiu (TVEi) sobre l'avortament, en Tarda s'ha dirigit a la representant del PSOE com a "companyera". ERC=PSOE

#27 Marion, Matadepera, 27/11/2009 - 23:57

Però, mira que fa llàstima aquest pobre home: Ha fracassat estrepitosament en política, s ha venut per una vicepresidència de fireta i nomès ha obtingut un munt de viatges pagats i amiguets i parents col.locats. Tantes ínfules per això...

#26 Juan, Barna, 27/11/2009 - 21:05

No sabe bien el Carod, lo a gusto que nos quedaríamos en este País si el y los suyos se fuesen. Ahora que no caerá esa breva, no encontrarían ningún lugar en el mundo donde estuviesen más a gusto.

#25 Josep de Moragues, Sant Sadurni de l\'Heure, 27/11/2009 - 19:48

Tu sulfuru,i Juande us agraim el fet de fer-nos veure el que teniu al cervell es a dir rés, TREMOLEU, LA INDEPENDENCA ES A TOCAR!!!- PLOREU COM BOHABDIL LA PERDUA DE GRANADA,ES A DIR DE CATALUNYA.

#24 Roser, Hospitalet, 27/11/2009 - 19:28

Visca catalunya independent. Espanya no aporta res i vol humillar-nos.