Publicitat
Política · 19 de Gener de 2010. 09:00h.

Carod-Rovira no es va voler perdre la foto

El vicepresident va tornar en helicòpter de Lleida per poder agafar el seu avió a Senegal

Carod-Rovira no es va voler perdre la foto

Carod es va fer la foto

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, no es va voler perdre la foto de la inauguració de l'aeroport d'Alguaire (Lleida) el passat diumenge, tot i que aquest mateix dia havia de partir en viatge oficial cap al Senagal.

És per aquest motiu que va organitzar la seva tornada a Barcelona en helicòpter de la conselleria d'Interior, amb bomber inclòs, segons informa La Vanguardia, ja que era l'única combinació possible per no perdre el vol.

Gairebé ningú es va assabentar perquè el vicepresident va optar per prendre l'helicòpter a l'aeròdrom privat d'Alfés, al sud de la capital del Segre, i no a Alguaire, el nou aeroport de la Generalitat que compta amb una zona habilitada per a aquest tipus d'aparells.

Tot i això, Carod-Rovira, entre el trasllat d'Alguaire a Alfés i el vol en helicòpter a Barcelona va haver d'emprar uns 50 minuts, una mitja hora menys del que hagués trigat en el seu cotxe oficial. Fins l'avió de Vueling que el va portar a Alguaire va tornar al Prat abans que Carod aconseguís sortir amb destí a Dakar. Sense polítics ni periodistes, l'Airbus Ling de Vueling va sortir a les 14.30 i va arribar mitja hora després.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 miriam, Lleida, 20/01/2010 - 14:19

Pels que defensen en CAROD, no sé si heu llegit que amb el mateix avió hagués arribat abans, i em sento molt catalana, però gens representada per aquests personatges... salut!

#22 llusco, tarragona, 19/01/2010 - 22:49

Quins collons.

#21 Juan, Barna, 19/01/2010 - 21:36

No se a que vienen tantas críticas al Sr. Carod, él es un tipo muy capaz y tanto atiende los asuntos exteriores como los interiores. Eso tiene un costo ...

#20 Aleix López, Barcelona, 19/01/2010 - 21:35

Que passa, què voleu que en Josep Lluñis Carod-Rovira vagi en tren o què és el vicepresident de la Generalitat,s embla mentida que a l\'e-notícies sols voleu desgastar la tasca que Esquerra fa al govern. Si ho ha fet es que era el millor per Catalunya

#19 Pijoaparte, El Carmel, 19/01/2010 - 20:17

Averiguar en 7" en que lugar del mundo TODOS los partidos políticos se ponen de acuerdo inmediatamente para silenciar cualquier caso de CORRUPCIÖB que afecte a cualquiera de ellos. Pregunta: ¿Que futuro tiene ese territorio y sus resignados ciudadanos?