Publicitat
Política · 27 de Gener de 2010. 10:55h.

Carod s'aferra a la llança Shuar

El líder del poble amazònic n'ha enviat una de nova pel poble català

Carod s'aferra a la llança Shuar

Carod rep de mans del líder nacional Shuars, Luis Kuash; una llança durant la visita a Equador. (Foto: Rubèn Moreno)

El líder Shuar, Luis Kuash ha polit personalment una nova llança i, després de diversos dies de feina, l'ha enviat al poble català a través d'El Mundo, que ahir va rebre l'enviament.

El líder nacional de la tribu dels Shuars, que va regalar una llança al vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, durant el viatge d'aquest a Equador el passat mes de març va declarar que l'objecte era per "el poble català" i no pel vicepresident.

"Al poble shuar, les insígnies es donen a una autoritat, perquè representen a una institució. Si em dóna alguna cosa com president de la Federació Shuar, no puc portar-lo a casa  meva o a la meva habitació", explicava Luis Kuash, líder nacional del poble amazònic, després de saber que la llança que li va regalar al vicepresident de la Generalitat, Josep Lluís Carod-Rovira, no està ni en un museu ni en cap altre lloc públic a la disposició del poble català, sinó a l'estudi particular de Carod.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 luis, barcelona, 28/01/2010 - 12:40

TIM BURTON podria haber incluido esta historia en su ALICIA EN EL PAIS DE LAS MARAVILLAS
y el espectador se habria choteado por demasiado DEMENCIAL

#21 Maria dels ous, aNOIA, 28/01/2010 - 09:08

Carod despres d'aquesta lliço de educacio,decencia,i bona persona que es el poble Shuar, que es tot el que a tu et falta. Nomes pots fer una cosa per tu i tots els que tenvolten. SUICIDAT

#20 Santiago, Freedom for Catalonia //*//, 27/01/2010 - 21:28

Pero bueno, menuda obsesión con Carod-Rovira ¿y qué interés tiene que le regalen una lanza? Porque no nos explican todos los regalos que reciben los representantes del imperio cuando salen al extranjero. Vaya notícia más amarilla.

#19 Jaume, Tarragona, 27/01/2010 - 19:37

Quina lliçó de decència política li ha donat el shuar. Carod ofén al poble shuar i al poble català. Quin poca vergonya!

#18 Azara, Cambrils, 27/01/2010 - 17:44

Los jíbaros (este es el nombre en castellano y también en catalán) cortaban y reducían la cabeza de sus enemigos (y a veces de sus amigos). Yo que Carod estaría vigilante.