Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2010. 12:00h.

Carod torna a fer de mitjancer

El vicepresident demana la llibertat d'Arnaldo Otegi

Carod torna a fer de mitjancer

Carod amb Gerry Adams, líder del Sinn Fein, durant una visita a Barcelona

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha qüestionat la presència a al presó del líder de l'esquerra abertzale, Arnaldo Otegi. "És absolutament incomprensible que la persona que podia servir d'element de reflexió i d'acció política per dur l'esquerra abertzale cap a formes d'expressió exclusivament polítiques estigui en aquests moments a la presó, que hi estigui sense condemna, perquè no té cap condemna judicial, i que estigui només en presó preventiva. Això no ho entenc i no m'imagino que el procés de pau a Irlanda del Nord hagués anat bé com ha anat amb el Gerry Adams a la presó", ha dit en declaracions El món a Rac 1.

"Jo no sé que fa Arnaldo Otegi a la presó. Ara és l'hora dels polítics, Arnaldo Otegi és un polític. Ara és l'hora que parli la política i no que parlin les armes. Per tant ara qui ha de fer el gest més valent, encara, és l'esquerra abertzale de dir 'molt bé senyors d'ETA això que heu fet no és un accident, no és una excepció, això s'ha acabat'. I com que s'ha acabat, no hi ha cap més camí que el camí de la via política", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 ceba, Valencia, 12/09/2010 - 21:31

Para Ànims arnaldo! (Lleida):
Me gusta tu ironia. (decir lo contrario de lo que se piensa para buscar la hilaridad)

#9 Cuca de llum, Vic, 12/09/2010 - 09:23

Pobre Otegui si en carot fa de mitjancer seu.Aquest pobre petit home es dolent i gafe en tot el que toca. Fixeuvos que era el paradigma del catalanisme, i va fer president al maoista i espanyolista Montilla.
Casi Ná!

#8 joan, manresa, 11/09/2010 - 19:14

El Casal,19,05 h.-Sr.Carod,no es foti de peus a la galleda....Dexi en pau a Euskadi.El cas del Sr.Otegui no es gens clar,pot ser tot una maniobra a dugues o tres bandas..Ya molta lletra menuda en aquets entorn.Sr.Carod,ya tenim prou feina a casa Nostra com per anar de salva no se qué..Prou de fer

#7 Ànims arnaldo!, Lleida, 11/09/2010 - 15:17

Que otegui estigui a la presó hauria de dónar vergonya aliena a qualsevol demòcrata i persona de bé, Otegui a diferència del pp,psoe,falange,c's i upyd vol tenir un país normal i lliure i en pau.

#6 pelacanyes, bcn, 11/09/2010 - 13:20

doncs juntar forces per declarar que condemna matar per defensar idees