Publicitat

El vicepresident no descarta tornar a encapçalar la llista d'ERC si Puigcercós fa un mal resultat

Carod treu pit

Carod i Puigcercós, dijous passat

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha deixat clar aquest diumenge -en dues entrevistes a l'Avui i El Punt- que no descarta tornar a ser cap de llista d'Esquerra després de les eleccions del 2010. A El Punt, els periodistes li pregunten: "Què descarti ser candidat el 2010 vol dir que ho descarta per sempre?". Carod-Rovira respon: "He après que, en política, hi ha dues paraules que no es poden pronunciar: 'sempre' i 'mai'. En aquests moments, la meva decisió és ben clara: el proper candidat d'ERC s'ha de dir Joan Puigcercós".

A l'Avui encara és mostra més clar: "¿El tàndem podria seguir canviant l'ordre a les llistes entre l'1 i el 2?", li pregunta el periodista. "Podria, evidentment", contesta. Tampoc descarta continuar de vicepresident, si el tripartit suma, en un futur Govern. "Estar a disposició vol dir això", remarca. Carod també admet que "el gest que he fet ara, ben mirat, l'hauria pogut fer abans", però que a Esquerra la política "va a un ritme que no té res a veure amb la normalitat de la quotidianitat".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Enric, Terrassa, 20/04/2009 - 19:16

Que no s'escarrassi. ERC ja és història i desprès del 2010, en Carod estarà preparant un nou partit fet a mida. Es el que hauria d'haver fet en lloc de voler canviar ERC de cap a peus i trobar-se que només el segueixen els més trepes del partit.

#9 lavi, barcelona, 20/04/2009 - 18:12

Tendenciosos, el caso es cargarse a ERC y a sus lideres como sea, y el dia que esto no de resultado, se ilegaliza toda la izquierda catalana como en el pais basco. Y a esto le llaman democracia.

#8 Toni, Sant Just, 20/04/2009 - 15:29

O sigui que en Puigcercos s'empassi el vot de càstig i després en Carod creu que ja té el partit vacunat i que li tornaran el vots a cabassos. Creu que la nostra innocència es perpètua. No es pot enredar 3 cops.

#7 Tornar a començar., Jalisco, 20/04/2009 - 13:56

Carod és un politic de primera linea i ell sap que el Pigcercos es fotrà una castanya impressionant i despres tornarà ell a ERC i el PP també tornarà a manar a Madrid i tots contents i tal dia farà un any.

#6 joan, manresa, 20/04/2009 - 12:55

..¡¡Quina pena..!..¡¡Pro que san begut l'entenimen...??...Axó és per pixar i no treure gota,--amb perdó--.O siga que el Sr.Carod,ya predisposa la patacada elctoral del Sr.Puigcercós.Axís que vol aquest home..?Que es trenqui la care l'altre,no?.Quin