Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2009. 19:29h.

Carod va evitar fer-se la foto

El Govern va plantar Madrid 2016 per la Diada a Escòcia

Carod va evitar fer-se la foto

Hereu, en l'acte de suport a la candidatura de Madrid 2016

Josep Lluís Carod-Rovira no es va fer la foto amb l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, en l'acte de suport a la candidatura olímpica de Madrid, que va tenir lloc a Barcelona, malgrat ser el departament que s'encarrega dels esports. El vicepresident del Govern va preferir assistir a l'acte organitzat a Edimburg, amb la viceconsellera d'Afers Exteriors i Cooperació, Roser Clavell, per celebrar la Diada a Escòcia. 

Mentrestant, a Barcelona, Alberto Ruiz-Gallardón, i Jordi Hereu, alcaldes de Madrid i Barcelona, respectivament, van presidir l'acte de suport de la capital catalana i, fins a la data, única seu olímpica espanyola, a la candidatura olímpica madrilenya.

L'acte va tenir lloc en el Museu Olímpic de Montjuïc i hi van intervenir, a més dels dos alcaldes, Juan Antonio Samaranch i Torrelló, president d'Honor del Comitè Olímpic Internacional; Jordi Sans (esportista olímpic, medalla de plata en waterpolo a Barcelona 92 i or en Atlanta 96), en representació dels esportistes de Barcelona 92; Jaime Lissavetzky (secretari d'Estat per a l'Esport) i Alejandro Blanco (president del Comitè Olímpic Espanyol).

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Tori, BCN, 02/10/2009 - 21:32

Con la crisis que hay solo nos faltaba gastar nuestro dinero en Madrid20XX. Por cierto Rio es ciudad hermanada de BCN.

#2 Hug, Begur, 02/10/2009 - 19:50

Que miserables!. Carod no ha fet res en contra de Madrid. No vulgueu escampar la merda a qui no te cap culpa. Madrid ha perdut per els seus errors. Rio necessitaba mes els jocs olimpics. Madrid no te prou categoria.

#1 joan, manresa, 02/10/2009 - 19:48

No sap rés el Sr.Carod..Feines te a tirar endevant amb la poltrona del tripartit,que are lidemanin que surti a la fotu aquesta..Governar amb espenyolistas,donar suport al govern de Madrid i ara apoyar Madrid per els Joscs...Axó fora el catacrac,jeje