Publicitat
Política · 31 d'Agost de 2009. 16:58h.

Carod viatja a Argentina i l'Uruguai en plena crisi

La majoria d'actes són protocol·laris llevat d'una reunió amb empresaris

Carod viatja a Argentina i l'Uruguai en plena crisi

Carod, durant un viatge a París

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, farà un viatge institucional a l'Argentina i l'Uruguai a partir d'aquest dimecres. "A l’Uruguai farà una sessió de treball amb empresaris, signarà un pla de treball amb el Govern, mantindrà contactes institucionals amb les autoritats del país i es reunirà amb els responsables del Casal Català de Montevideo", segons ha comunicat el departament de Vicepresidència. Per la seva banda, "a l’Argentina participarà en els actes de l’XI Trobada cultural de les comunitats catalanes del Con Sud, que aplegarà mig miler de persones de la quarantena d’entitats de la regió".

L'objectiu del viatge és "enfortir i consolidar els vincles institucionals i econòmics de Catalunya amb aquests dos països de l’Amèrica Llatina". La comitiva oficial del viatge està formada per la viceconsellera d’Afers Exteriors i Cooperació, Roser Clavell, i el delegat de la Generalitat de Catalunya a l'Argentina, Jordi Font.

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#45 Pinotxo, Vidreres, 01/09/2009 - 14:59

Hi ha borde-lines que comparen el viatge del Carod - cercant complicitats al mon per poder desempallegar-nos algún día d´Espanya- amb les costosimes vacances dels Reis a Mallorca.El problema és que son persones que també és consideren "catalanes".

#44 Gombau, Vidrà, 01/09/2009 - 14:52

Núria de Reus, no t´hi trenquis el cap que aquesta gent el que els hi toca els oremus és que Cat. vagi fent cami cap el seu reconeixement internacional.I no em refereixo al esperpent de Villena, sinò als ciutadans de Cat unionistes tipo Santi de Cambrils

#43 Artur ObaMAS, Ibars, 01/09/2009 - 13:13

Algú sap a quin lloc va aquest mes el RODRIGUEZ ZAPATERO i quant costa i per a fer que..?? es lamentable la manera que es manipulen les informacions a aquest mitjà.E-Noticies, es un mes dels mitjans del SOMATEN MEDIATIC català al servei del UNIONISME.

#42 MERY, Villena, 01/09/2009 - 11:42

Estos separatistas iluminados son la hostia. Después de 60 años quieren ganar la Guerra Civil, y después de 550 decubrir las Indias. Y lo que más jode es que lo hacen con el dinero de todos los españoles a espuertas. Todo con la venia de Zetapé.

#41 Núria, Reus, 01/09/2009 - 11:21

Molt senzill, Pep, amb els nostres diners paguem també les despeses de l'Estat. I molt. A més, no voldràs pas fer-li el joc a aquells que ens acusen de provincians? Si som una nació, hem de tenir veu pròpia al Món, encara que estiguem limitats.