Publicitat

La consellera Borràs reconeix que de Lluís Puig “no en depèn cap efectiu ni cap unitat orgànica”

Càrrec a mida

Lluís Puig

L’exconseller de Cultura, Lluís Puig, no té “cap efectiu ni cap unitat orgànica” al seu càrrec com a director del Programa per al desenvolupament de projectes culturals d’àmbit internacional, segons ha afirmat el Govern en resposta a una pregunta de Ciutadans sobre l’estructura organitzativa, les funcions i les retribucions de l’àrea de Puig.

“La creació del programa no comporta la creació de cap altre lloc de treball, atès que el director o directora disposara del suport de la unitat directiva corresponent, segons l’àmbit sectorial dels projectes que es desenvoluparan”, assegura per escrit la consellera de Cultura, Laura Borràs.

El Govern ha explicat que Puig s’encarrega de “la coordinació de l’acció d’internacionalització” de les diferents entitats de la Generalitat per “generar sinergies i un millor aprofitament dels recursos ja existents”. La conselleria de Borràs assegura que l’exconseller es relacionarà amb les entitats adscrites o dependents de Cultura que “impulsen projectes de promoció i projecció exterior de la cultura catalana”.

La creació del Programa per al desenvolupament de projectes culturals d’àmbit internacional “no comporta la creació de cap altre lloc de treball”, perquè el director disposarà “del suport de la unitat directiva corresponent”, en funció de l’àmbit sectorial.

Respecte el salari que percebrà a partir d’ara Lluís Puig, el Govern informa que el seu càrrec “eventual no estructural” s’equipara al d’un secretari general, el que significa que l’exconseller tindrà una retribució anual de gairebé 85.000 euros anuals.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Galba, Barcelona, 28/11/2018 - 05:22

Et fas independentista, t'apuntas a totes les manifestacions, portas un llaç groc a la solapa (ben gran, que es vegi) dius baiganades a tort i a dret, llepas el cul a qui faci falta.... i voilà! 80.000 E al any encara que siguis un analfabet i no hagis fotut res de bo a la teva vida. Es o no es fantàtic això de la Republica?

#8 Didac, Barcelona, 27/11/2018 - 11:15

Una mostra mes del cinisme demagogic que pregonen de cara el ramat. S'ha de ser molt ignorant per admirar a aquesta colla de paràsits que a sobre d'haver fugit com rates encara cobren 85000 Euros a l'any de l'erari públic, es indignant i definitiu per pensar que si mai aquesta colla de bandarres anessin sols aquest pais sería un expoli continuo

#7 botifler1914, Sinitaca, 27/11/2018 - 11:02

Lo qeu viene siendo un abrevadero en regimén de self-service.
Haga lo que quiera, si quiere hacer algo, pero a final de mes nosotros le pagamos.
Verguenza de región.

#6 arm, figueres, 27/11/2018 - 10:52

amb el problemes que hi ha a la sanitat i llencar 85000 Euros per res

#5 opinador, Barcelona, 27/11/2018 - 10:03

es que hay que entender que esto va de democracia y de la voluntad de un pueblo y de libertat y de... bla bla bla bla...

más bien va de llevarse todo el dinero público que se pueda a sus cuentas en Andorra, en Suiza,...

a ver, proceSSistas, ninguno tiene nada que decir al respecto? os parece superbien que se forren con nuestro dinero, verdad?