Publicitat
Política · 25 d'Abril de 2009. 19:21h.

Càrrecs de CDC donen exemple

Una hora setmanal de català a nouvinguts

Càrrecs de CDC donen exemple

Àngel Colom i Jordi Martí durant la presentació

Jordi Martí, president de la Federació de Barcelona de CDC, i Àngel Colom, president de la Sectorial d’Immigració, han presentat aquest matí les parelles lingüístiques de l’executiva barcelonina, dels consellers municipals i de les executives locals de Convergència Democràtica de Catalunya dins el marc de la campanya “Cap catalanista sense parella”.
 
Segons ha explicat Martí, “tenim un repte important com a partit que és que cada militant tingui, com a mínim, una parella durant el proper any i mig. I Barcelona havia de fer el pas”. En aquest sentit, Jordi Martí ha afegit que “aquesta és una mostra més de que per a nosaltres les polítiques d’immigració són una prioritat i creiem que la capital del país ha de ser capaç de liderar-les, vist que l’equip de govern de l’Ajuntament se’n ‘renta les mans’ i no actua”.
 
Durant els propers tres mesos, tots els membres de l’executiu de Barcelona, els consellers municipals i els membres dels executius locals compartiran una hora setmanal de conversa amb les seves parelles lingüístiques amb la voluntat d’explicar als nous catalans la realitat social i cultural de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Lou Llou, Barcelona, 27/04/2009 - 09:14

Aquests, Kropotnik, no cobren...De fet, alguns també estan aturats...

#4 Kropotkin, Vic, 26/04/2009 - 18:43

Que decepción... Yo pensaba que se rebajaban el sueldo como apoyo a los parados...

#3 xavi, sant pere vilamajor, 26/04/2009 - 15:17

Millor que fer critica negativa, de iniciatives en favor de la cultura i la llengua catalana, crec que ahuriem de afeixinsi desde altres partits politics i desde la societat civil. Es mes facil criticar desde posicions partidistes que posarse a treballar

#2 parella, barcelona, 26/04/2009 - 10:20

Argentins també que són molt difícils, i no només africans que són molt vistosos i que"vènen" millor a les fotos i a l' estand de la casa gran on Colom hi atenia 5 senegaleos molt ben disposats el dia de St. Jordi.

#1 undaki, Martorell, 26/04/2009 - 09:22

Ahhh! I això és el que ells farien si manessin. A veure quant els dura, la parelleta!!! Si està molt bé que ho facin, però no cal que en treguin rendiment polític. Colla d\'aprofitats!