La nova portaveu d'Unió, Eva Parera, entra també a la direcció de CiU

Carrera fulgurant

Eva Parera

Eva Parera ha passat de ser la regidora d'Economia i Hisenda de Corbera de Llobregat (Barcelona) a ser portaveu d'Unió Democràtica de Catalunya i membre del Comitè Executiu Nacional de CiU (CENF). Filla de l'exdirectiu del FC Barcelona Anton Parera, va ser nomenada el passat 17 de gener com a nova portaveu en substitució de l'actual vicepresidenta del Govern, Joana Ortega.

L'entrada de Parera al CENF l'ha confirmat aquest dilluns el president d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, qui també ha dit que a més de la portaveu del partit passen també a formar part del Comitè Executiu de la federació Jordi Vilajoana que substitueix David Madí; Benet Maimí que substitueix Núria de Gispert i Jordi Turull, portaveu de CiU al Parlament.

Duran també ha explicat que CiU situa com a "objectiu prioritari les properes eleccions municipals" i per això s'ha designat el comitè electoral de campanya, integrat pels secretaris d’organització de CDC i d'Unió, Lluís Coromines i Benet Maimí, respectivament i pels secretaris de política municipal d'Unió i de CDC, Antoni Font i  Joan Ramon Casals.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Fido, BCN, 25/01/2011 - 12:32

El seu pare, Anton Parera i el Sr. Gaspart son els pagadors de la campanya "Sentit Comú" de recolzament a Duran Lleida al congrés.
El govern dels millors.

#4 jajajaaa, barcelona, 25/01/2011 - 11:23

Fulgu que ? conciendo al lo pelat me puedo imaginar como ha sido la carrera fulgurante jajajajajaaaa

#3 curios, Brasil de dalt, 25/01/2011 - 10:26

és la filla del senyor "el precio lo pongo yo, Susin", en el fitxatge de Rochemback... el palanganero del núñez i el Gaspart.
ai, que curta és la memòria!!!!
ella no te culpa del que hagi fet el seu pare, però tinc entès que va començar a treballar amb ell. algún periodista pot dir algo?

#2 Marina, Girona, 25/01/2011 - 10:02

Ja tenim la Pajin Catalana, per favor només cal mirar-la!
UDC feu-vos-ho mirar.

#1 Mariona, Matadepera, 25/01/2011 - 00:19

Només puc dir que, si el Duran l ha triat, serà una digna successora de la Joana Ortega i estarà a l alçada del seu talent, el seu enginy i totes les seves habilitats. Amb el temps, potser també esdevindrà una gran estadista membre d un govern dels millors