Política · 3 de Juny de 2021. 09:17h.

Carrera fulgurant

Anna Caula ha passat en sis anys d'entrenadora de bàsquet de la selecció espanyola a secretària general de l'Esport

Carrera fulgurant

La vicepresidenta primera del Parlament i diputada d'ERC, Anna Caula, deixarà la cambra catalana en els pròxims dies per assumir la secretària general de l'Esport, al Govern, i substituirà en el càrrec a Gerard Figueras, que és investigat per subvencions irregulars al Consell Esportiu de l'Hospitalet.

Caula ha aprofitat una intervenció en el ple del Parlament per donar les gràcies a Esquerra "por la confiança". "Avui és el meu últim ple. Fa... 2015, no?, arribava al món polític des d'un àmbit totalment diferent" i ha remarcat que "he d'agrair que ha sigut una experiència única, inoblidable, sobretot pel que hem viscut tots plegats la transformació d'un país, d'una manera d'entendre la ciutadania".

"M'agradaria acomiadar-me amb unes paraules de l'estimat Raül Romeva, que en principi és amb la persona amb qui vaig iniciar aquest camí. Ell ens recorda molt sovint que afrontem el futur amb el cap alt, la mirada llarga, el verb serè, el cor obert i la mà estesa". "Si ho fem així, tindrem un país molt i molt ric i que realment ens representarà a tots", ha conclòs.

Caula va ser escollida diputada a les eleccions al Parlament de 2015 amb Junts pel Sí i va revalidar el seu escó el 2017, de la mà d’Esquerra Republicana. Durant la XII legislatura, va ser la portaveu del grup republicà. A les últimes eleccions al Parlament, el 14 de febrer de 2021, va ser la número 3 per Girona i va tornar a ser escollida diputada.

La nova secretària general de l'Esport, que és entrenadora superior de bàsquet de la Federació Espanyola de Bàsquet, directora d'activitats de lleure infantil i juvenil i té estudis en psicologia a la Universitat Oberta de Catalunya, va ser membre de l'equip tècnic de la Selecció Espanyola de Bàsquet U20F (2010-2014): com a entrenadora ajudant (2010-2011) i com a primera entrenadora (2012-2014).

També ha estat entrenadora de diversos clubs de comarques gironines i entrenadora de la Selecció Catalana Mini Femenina (2002-2003) de la Federació Catalana de Bàsquet (2002-2003) i del primer equip femení de l'UNI Girona (2008-2014).

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Pepe, Andorra, 03/06/2021 - 18:03

Es evidente q sus mamellas no tienen nada q ver en el nombramiento digital este. Y quien diga otra cosa es un fac'cista un machista y un negacionista. Es un nombramiento verde, sostenible y resiliente, solo faltaría.

#8 Transformer, Barcelona, 03/06/2021 - 17:40

Sra. mía, habla usted de transformación de país. Pues miré sí. En primer lugar la Comunidad de Madrid nos pasa hoy la mano por la cara en inversión nacional, extranjera y en PIB. Cosa que en 2015 era Cataluña quien pasaba la mano por la cara a Madrid. Podemos hablar de paro, fracaso escolar o recortes en sanidad. Hable de RECESIÓN mejor.

#7 Marcial Heredia, Analista de Mercadillos, 03/06/2021 - 17:13

Vaya desenfreno de chica, en dos años ha saltado de Junts a ERC sin desmelenarse, lo cual demuestra que no hay nada más de derechas que el nacionalismo, y ERC y Junts son la misma deyección. Si consigue medrar en un futuro en la CUP haría el pleno. De la construccion nacional, a joder el sistema. Pero con eso ni la rahola pudo.

#6 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 03/06/2021 - 15:20

Para la marabunta amarilla no importa el pasado por sordido y vergonzoso que sea, solo cuenta esa fidelidad fototropica que tan buenos resultados ha dado siempre a la raça catalana, sobre todo para el patrimonio de los mas espabilados

Y ya se sabe que no hay mejor ni mas firme lealtad que la de un converso bienpagao

#5 Lolo, Barcelona, 03/06/2021 - 14:50

Ande yo caliente y riase la gente.
Aplicable a todos los Cotarelos y Caulas del mundo.