Publicitat

Jordi Cornet, del PPC, és l'únic membre de la Mesa que no era abans diputat

Carrera fulgurant

Cornet, al Parlament, el dia de la constitució de la IX legislatura

La carrera de Jordi Cornet, del PPC, al Parlament ha estat fulgurant: ha passat directament de no ser diputat -era regidor a l'Ajuntament de Barcelona- a ser secretari primer de la Mesa. La resta de membres -inclosa la presidenta- tots havient estat ja diputats: Núria de Gispert, Lluís Corominas, Higini Clotas, Montserrat Tura i Josep Rull.

Cornet (Barcelona, 1965) ha gaudit també de l'acord tàcit entre CiU i PPC per facilitar la seva elecció en detriment d'ERC i ICV. Els dos exsocis del tripartit havien quedat fora i van intentar repartir-se una secretaria amb mig mandat per cadascú, però per això necessitaven també la complicitat de CiU a l'hora de votar.

L'actual secretari general del PP va començar a militar el 1986 en aquesta formació de la qual ha estat gerent (1991-1996), director en diverses campanyes i portaveu i  regidor a l’Ajuntament de Barcelona (1995-2010).

Diplomat en ciències empresarials per la Universitat de Barcelona, té un màster en informàtica per l’Institut d’Estudis de Microprocessadors (IEM) i un en direcció d’empreses per l’escola de negocis IESE. Al darrer congrés del partit, va ser l'home escollit per Alicia Sánchez Camacho -i per Génovar- per a la secretaria general.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Untal Pepe, BCN, 17/12/2010 - 21:51

Ho va celebrar ahir a la nit al Luz de Gas, santuari de l'independentista Laporta. I fins i tot es va marcar uns bailoteos a la pista!