Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2010. 13:18h.

'Carreterina' per a Montilla

Militants de Reagrupament lliuren el 'remei' al candidat del PSC

'Carreterina' per a Montilla

Un reagrupat entrega la Carreterina a Montilla

Un associat de Reagrupament ha lliurat un pot de Carreterina al primer secretari del PSC, José Montilla. L'associat de la formació de Carretero que li ha donat Carreterina a Montilla li ha dit: "honorable president aquest medicament us pot fer molt bon servei. Sobretot, llegiu-vos el prospecte".

El president ha dit "molt bé, molt bé!", ha donat les gràcies, se l'ha a la butxaca i ha continuat la ronda per visitar la resta de parades de "Sant Just al carrer", una activitat de reconeixement de comerciants i entitats d'aquesta població del Baix Llobregat celebrat en el marc de les Festes de Tardor.
 
La Carreterina són "uns dolços que Reagrupament reparteix entre la gent per donar ànims contra la desmotivació política i a favor de la independència de Catalunya".

Aquesta és la segona vegada que Montilla rep un obsequi de part d’un associat a Reagrupament. L’altra vegada va ser a Tarragona, el dia 3 d’octubre, quan en baixar del cotxe, un reagrupat li va fer arribar un exemplar de la constitució de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Tyr, Barcelona, 27/10/2010 - 10:59

No es pot negar que els de Reagrupament són detallistes....Regalen moltes coses!