Publicitat
Política · 16 d'Agost de 2010. 09:10h.

Carretero ajorna la reunió amb Laporta

"Estic disposat a reunir-me amb ell, tot i que el dia 19 serà impossible perquè passo consulta a la tarda"

Carretero ajorna la reunió amb Laporta

Laporta i Carretero, en una imatge d'arxiu

El president de Reagrupament, Joan Carretero, ha manifestat que "estic disposat a reunir-me amb ell, tot i que el dia 19 serà impossible perquè passo consulta a la tarda. En tot cas, buscarem la manera de quadrar les agendes. Les negociacions s'han de portar amb discreció i tranquil·litat. A través dels mitjans és difícil arribar a acords, però estem disposats a parlar".

En una entrevista a El Periódico, l'exconseller ha dit que "estic disposat a acceptar" la primera oferta de Laporta, una candidatura unitària de cara a les properes eleccions al Parlament amb Carretero com a cap de llista per Girona i el 'reagrupat' Jaume Fernández per Lleida. En aquest sentit, ha afegit que "estic disposat a acceptar això i bastant menys que això, però les propostes no s'han de fer a través de la premsa, sinó en persona".

Sobre la seva relació amb l'expresident del FC Barcelona, Carretero ha dit que "Laporta no va manifestar la voluntat de crear un partit. Fins fa poc volia aterrar ell sol en una candidatura. Per això li vaig oferir ser el cap de llista. Però després va canviar d'opinió i va decidir crear un partit nou amb les seves pròpies estructures. L'hi he ofert tot i més per anar junts, i m'ha dit que no".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Santi Gual, Castellar, 17/08/2010 - 10:59

No entenc com n'hi ha que critiquen al sr Carretero. N'haurien de pendre exemple del que és dedicació i professionalitat, pregunteu als seus pacients si els agradaria que els deixessin penjats. Cal recuperar els valors catalans de la cultura del treball

#8 carracuca, barcelona ESPAÑA, 16/08/2010 - 19:00

uy carretero, me parece que te estás giñando patas abajo a la que has visto que el culé quiere todo el protagonismo. Como cada uno por su lado no os vais a comer un torrao, os propongo un nombre común, Solidaritat Reagrupada por la Independencia Catalana

#7 Pauet, BCN, 16/08/2010 - 14:44

Ara sí, ara no, ara si, ara no, ara sí, ara no, ara sí, ara no....ja cansa el tema. Que no diguin res fins que hagi acord,...o no. Perquè ja n'estem tips. Escolteu, no hi ha llista unitaria? Doncs per separat i llestos. A les urnes us medireu. Punt!

#6 Carles, Valls, 16/08/2010 - 13:18

La irrupció de Laporta ha destruït les expectatives (una mica sobredimensionades) que hi havia al voltant de Reagrupament. Avui ningú donaria un duro per Carretero. Costa creure que això no sigui una estratègia per dividir l'independentisme.

#5 badoc, Girona, 16/08/2010 - 12:36

Malameeent... es fa l'interessant. Està ocupat. Resulta que la reunió que ha de fer la coalició per assolir la independència no és prioritària per en Carretero...