Publicitat
Política · 2 de Novembre de 2010. 17:13h.

Carretero apel·la als "manolos"

"Seran els qui ens faran ser independents"

Carretero apel·la als "manolos"

Carretero, en una imatge d\'arxiu

El president de Reagrupament i candidat a la presidència de la Generalitat, Joan Carretero, ha assegurat que "els manolos de torn seran els que ens faran ser independents perquè ells van de cara a barraca". El líder indenpentendista s'ha referit així a Manolo Ortega, veí de Parets i nascut l'any 1925 a Pinos Puente, a la província de Granada, i que durant l'acte "s'ha declarat obertament independentista, ha rebut el carnet de mans de Carretero i ha explicat -en castellà amb marcat accent andalús- que "em sento tan català com en Jordi Pujol, el Carod-Rovira o Carretero".

El candidat de Reagrupament per Girona ha continuat el seu missatge dient que "hem d'anar a parlar sense cap mena de por amb els milers i milers de 'manolos' perquè ells ja fa temps que van fer la seva desconnexió. El problema mental de la desconnexió el té l'alta burgesia catalana que parla castellà i no volen parlar català perquè no estima el seu país. El Manolo parla més bé de Catalunya que els Samaranchs de torn".

Carretero ha animat els assistents a l'acte a "treballar amb il·lusió en la precampanya" i ha dit que "som dels pocs que no tenim cap diputat a perdre. Ho tenim tot per guanyar. No som dels d'ara o mai, som dels d'ara o una mica més endavant".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Manolo, del BOMBO, 04/11/2010 - 13:11

Collons Carretero, aixó ja fa anys i panys que ho diu ERC. Per dir coses com aquesta no et calia fer el gran merder a dins de ERC. Crec que avans es millor el original (Erc), que una mala copia com la que pretens enganyar.nos a pocs.

#27 Frank, Berga, 03/11/2010 - 21:25

Francesc ya pones la excusa de los que pierden un referendum y es que votan los que estan en contra de la propuesta que realizan. Canada es un pais serio no una republica bananera y si ha salido 2 veces que no quieren la independencia sera por algo.

#26 Toni, Barcelona, 03/11/2010 - 17:07

Si creix el percentatge d'independentisme (com ja comença a passar ara) entre persones d'origen castellanoparlant, es pot decantar favorablement una majoria independentista al país. De moment, el que cal és que l'independentisme de Reagrupament obtingui com més suports, millor.

#25 dr. Pepper, USA, 03/11/2010 - 15:30

Pobre home de 85 anys. Li van dir, vine vine que et portarem a la consulta d'un doctor molt bo i que et visitarà gratis. Llavors el van fer pujar a l'escenari, li van posar un pal d'aquells de metge fins la gola, i li van dir, a veure a veure, repeteix: IN-DE-PE...

#24 Natalia, Barberà, 03/11/2010 - 15:27

Francesc (Barcelona), això que dius de Quebec és una xorrada impressionant. De veritat, no cal dir aquestes tonteries.