Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2009. 12:41h.

Carretero atreu personalitats properes a ERC i a CiU

Salvador Cardús, Miquel Calçada, Isabel-Clara Simó o l'empresari Xavier Roig

Personalitats considerades properes a Esquerra, Convergència o fins i tot Unió s'han deixat veure, com a convidats, en l'Assemblea constitutiva de Reagrupament al Palau de Congressos de Barcelona. Entre d'altres hi havia el sociòleg Salvador Cardús, l'historiador Joan B. Culla, l'empresari Xavier Roig, els escriptors Isabel-Clara Simó, Víctor Alexandre i Patrícia Gabancho, els periodistes Miquel Calçada, Vicent Sanchis, Salvador Sostres, Toni Aira, Jordi Cabré. A més del socialista Jaumqe Sobrequès, el convergent Víctor Terradellas i els militants d'Unió Carles Puigdomènech, exdiputat al Parlament, o Joan Capdevila, del sector crítit El Matí.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Juanito, Barcelona, 04/10/2009 - 21:11

¿Pero todos estas señoras y señores no tienen cosas más importantes que hacer y en que pensar? ¿O será que la ambición les puede y saben que en esto del independentismo hay terreno propicio para que medren los mediocres?

#18 Maginet, Tarragona, 04/10/2009 - 20:52

Xiscleu espanyols xiscleu....això ja no hi ha qui ho pari.
Per fi hi haurà representació independentista al parlament, i m'atreveixo a augurar que no seran poc escons.
Per Catalunya!!! Visca Reagrupament!!

#17 Torrat, Les Borges del Camp, 04/10/2009 - 17:18

Amb Carretero més divisió. Els espanyols es deuen fer un fart de riure. Tranquils reagruapts que si cal la Faes us pagarà la campanya.

#16 Juan, Barna, 03/10/2009 - 21:32

Yo no soy del Reagrupament pero ahora que veo que han fichado a la Clara Simó y a la Gabancho, me voy a apuntar. Es que estas dos mujeres son mis musas, me ponen. Con ellas hacia la independencia !oh, que épico¡, El mundo mundial nos envidiará.

#15 marc, BCN, 03/10/2009 - 19:22

tot e-noticies al servei de Reagrupament i CIU. Reagrupament=Partit per la Independencia (2) es a dir intent de llevar vots a ERC amb diners convergents. Carretero=angel colom (2) es a dir un que fitxara per ciu en 2 anys.