Publicitat
Política · 2 d'Abril de 2014. 13:42h.

Carretero demana a Mas "una premsa sense subvencions"

"Encara que les enquestes diguin que aneu a la baixa hem volgut pactar amb vosaltres"

Carretero demana a Mas "una premsa sense subvencions"

Mas, amb Carretero, durant la signatura de l'acord

El líder de Reagrupament, Joan Carretero, ha demanat al president de CDC, Artur Mas, que un cop assolida la independència, "hem de tenir un país en el qual la premsa sigui una premsa lliure, una premsa sense subvencions".

L'exconseller d'ERC ho ha expressat així durant la signatura de l'acord electoral entre CDC i Reagrupament a l'Escola Industrial de Barcelona. També ha demanat, en aquest sentit, "un país de qualitat" i "una democràcia avançada" basada "en l'excel·lència i el treball".

Carretero ha deixat clar que la signatura "per a mi és un honor, un gran honor" perquè "volem ajudar l'únic que està en condicions de liderar aquest procés complex i complicat, però esperem que acabi bé, per al nostre país".

L'exconseller, que sempre s'ha caracteritzat per la seva franquesa, n'ha deixat anar un altre quan ha afirmat que "encara que les enquestes diguin que aneu a la baixa hem volgut pactar amb vosaltres" i ha proclamat la seva "lleialtat indestructible" encara que "no som els del dret a decidir, som els de la declaració unilateral d'independència".

Mas ha fet un discurs més mesurat en el qual ha destacat el lloc escollit, que va ser construït sota la Mancomunitat, perquè "amb molt poc pressupost van fer una gran feina i tenien un gran sentiment de país". "Amb poca cosa van fer molt", ha insistit.

El també president de la Generalitat ha fet una crida a "la suma d'esforços perquè és la clau" i a "la màxima unitat possible". "Anar junts institucions i societat civil és la nostra gran força", ha afegit.

Però també ha advertit que "el nostre gran ris és que això no sumés prou" i que "Catalunya ensopegui amb ella mateixa". També ha insistit que "tenim un compromís: donar la veu al poble" i ha recordat que contraris a la independència poden fer campanya "pel no", malgrat que no es contempla a cap de les dues preguntes plantejades pel 9 de novembre.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#36 Que vols que't digui, Reus, 05/04/2014 - 00:34

Ara per ara sembla que el més sensat és en Junqueras, que no surt massa a dir bajanades com fa l'Artur i els demés titelles que l'ènvolten.

#28 ..."comprar VOLUNTADES" ...(I).................., ..."comprar VOLUNTADES" ...(I)........., 03/04/2014 - 14:06

Los separatistas SEDICIOSOS de La GEN-CAT, llevan más de 35 años..."comprando VOLUNTADES", a través de:

1) "votar" en CONTRA de La DEMOCRACIA.

2) "votar" en CONTRA del Estado de DERECHO.

3) "votar" en CONTRA de La LEGALIDAD vigente.

4) "votar" en CONTRA de La LEGALIDAD
INTERNACIONAL...

#27 23-abril-2015 = ANC = GOLPE de ESTADO ............, 23-abril-2015 = ANC = GOLPE de ESTADO .., 03/04/2014 - 13:54

1) La "ASSEMBLEA" catalana prevé un escenario INSURRECCIONAL y de GOLPE de ESTADO...con la "proclamación" de La "República catalana" el 23 de abril de 2015.

2) Tomar por la FUERZA TODAS las INFRAESTRUCTURAS, POLICÍAS autonómica y del Estado, PUERTOS, AEROPUERTOS, ADUANAS...

####~~~####

#26 ..."comprar VOLUNTADES" ...(II)..................., ..."comprar VOLUNTADES" ...(II)........., 03/04/2014 - 13:31

..."comprando VOLUNTADES", a través de:

5) PSEUDO-democracia (a medida)

6) PSEUDO-legalidad (a medida)

7) ADOCTRINAR (niños y adultos)

8) SUBVENCIONAR (medios y organizaciones)

9) Agasajar y CONDECORAR(a Juristas del TC y del TSJC...a UGT y CCOO)

10) REBAJAR precio(a ANC y OMNIUM)....

#24 jaume, bcn, 03/04/2014 - 09:07

El problema de la prensa ciu ya lo tiene resuelto.......pondrá un collar explosivo a cada periodista.....y el que se pase.......BUUUUUUUUUUUM