Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2010. 22:00h.

Carretero diu que els altres partits fan una campanya "per a cretins"

El líder de Reagrupament critica el vídeo de les JSC i el de Maria Lapiedra

Carretero diu que els altres partits fan una campanya "per a cretins"

Carretero, durant la xerrada

El candidat a la presidència de la Generalitat per Reagrupament, Joan Carretero, ha afirmat, en una xerrada a la UAB, que la campanya electoral està feta per a “cretins” i en concret, s'ha referit al vídeo de l'orgasme de les Joventuts Socialistes. Aquesta noia “hauria d’anar urgentment al psiquiatra”. També ha comentat que hi ha una dona que s’aixeca el jersei i  una actriu porno que fa voleiar una bandera. “Jo crec que tot això és per a cretins”. "En una campanya electoral el que s’ha de fer es informar a la ciutadania de les propostes del partit i ha de presentar un programa electoral", ha explicat.

També ha dit que la campanya del José Montilla és "en negatiu", perquè “l’actual president de la Generalitat fa una campanya dient que no és independentista, ni tampoc de dretes. Però no sabem que és”. A continuació el president de Reagrupament ha explicat que “nosaltres tenim tres objectius. La independència, per parar d’enviar milions d’euros a Espanya i capgirar la situació de decadència en la que estem immersos. El segon objectiu és tenir un sistema democràtic comparable al de les millors democràcies. I la tercera pota d’aquest trípode és el treball. No pot ser que siguem un país on volem subvencionar 5.000 ni-nis”. “Jo sempre em pregunto”, ha afegit, “com els seleccionaran? Seran els que menys han treballat i els que menys han estudiat?. Si has treballat o has estudiat una mica, ja no ets un bon “ni-ni”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Tio Canya, Palafrugell, 23/11/2010 - 16:37

Jo votare Rcat. Despres k d' entre els nostres (i el k va fer un xic el programa) va surtir Un Flaustista d' Emelin i ès va emportar totes les rates i ratolins, em quedat nets de possibles animalades com proposar fer una Conselleria d' Exteriors amb 15 ó 16 diputats en aquesta legislatura, Cal un 6

#8 Eduard, Manresa, 23/11/2010 - 11:19

Naturalment que fan una campanya per a cretins. Saben que el poble és cretí, i per tant és la manera de captar-ne el vot. Per això Reagrupament ho té tan difícil. Apel·lar a la dignitat i a la intel·ligència d'un poble com aquest no surt a compte. Endavant Reagrupament.

#7 Jordi, Barcelona, 23/11/2010 - 08:49

Abans de criticar sense més, intenta esbrinar, si aquesta poca vergonya de noia utilitza el nom de SOlidaritat i el nom de Joan Laporta amb permís. Perquè si estiguessis més informat, sabries que li han cridat l'atenció, que aquesta noia va pel seu compte i no forma part del partit.

#6 Pol, Llagostera, 23/11/2010 - 08:40

Tens el meu vot. No hi ha color.

#5 marc, pineda, 23/11/2010 - 02:53

doncs a mi la tercera pota és la que no m'entra!!! el treball, la moralina. i si no vull treballar tant i consumeixo menys que? i si vull educar als meus fills com jo cregui que passa' sòc un " poc patriota"?