Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2009. 18:47h.

Carretero diu que les comunitats autònomes són "xorrades"

El líder de Reagrupament aspira a ser "el president de la República Independent de Catalunya"

Carretero diu que les comunitats autònomes són "xorrades"

Carretero, en una imatge d'arxiu

El líder de Reagrupament, Joan Carretero, ha comparat la Generalitat amb una "xorrada". En una entrevista al programa L'Oracle de Catalunya Ràdio ha assegurat que "jo no vull ser president de la Generalitta. Jo vull ser president de la República Independent de Catalunya. Perquè de Generalitats al món no n'hi ha i ningú s'inventa aquestes xorrades".

En aquest sentit, ha manifestat que "hi ha governs normals de països normals. I la Generalitat, per sort o per desgràcia, és una comunitat autònoma igual que les altres. Aquí n'hi ha 17, si no recordo malament, que són iguals. I jo dic que té més transcendència internacional el Barça que la Generalitat".

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#37 jolines con el Joan, Girona, 04/10/2009 - 21:18

Joan, ya mestàs tocando los destos: si tú te crees que la independencia es muy compartida, pues anímate, funda tú un partido y reclámala. Que según tú todos los partidos son tontos pues ninguno aprovecha ese nicho de ..¿qué porcentaje de votos es?

#36 Joan, BCN, 04/10/2009 - 09:59

El "cuento" aquest de que "lo hemos escogido en las urnas" es fals!!. No hi havia altra opció i a més, no hi ha hagut mai un referendum que ens demanés: voleu que espanya sigui una unio de comunitats autonomes?Es votava la Constitucion i punto.

#35 yomismo, Murcia, 03/10/2009 - 19:59

mmmm Carretero... apellido castellano donde los haya. Creo que concretamente de Salamanca...puede ser?

#34 Fraga, Aznar y los demás, Etc., 03/10/2009 - 14:38

Desde calle Génova, nuestras más mejores y grandes felciitaciones al sr. Carretero por cargarse la historicidad de la Generalitat de Catalunya y demostrar que es una falacia, que es lo que en el PP siempre hemos dicho

#33 albert, valles, 03/10/2009 - 14:37

Ot, amb tots els respectes, t'he de dir que tothom te les seves preferències. Però extrapolar els costums personals als de la generalitat crec que no és correcte.