Publicitat
Política · 28 d'Octubre de 2010. 09:35h.

Carretero diu que Reagrupament "competeix amb CiU"

"Aspira que cada dia hi hagi més persones que pensin que el futur del país passa per la independència"

Carretero diu que Reagrupament "competeix amb CiU"

Joan Carretero, en una imatge d'arxiu

El president de Reagrupament, Joan Carretero, ha assegurat que la seva formació "aspira que cada dia hi hagi més persones que pensin que el futur del país passa per la independència; pretenem captar vot nou i competir amb CiU, que és qui té més votants".

En declaracions al programa “Pros i Contres” d'Olot TV, Carretero ha apuntat que les diferències amb ERC són estratègiques i ideològiques i amb Solidaritat Catalana per la Independència són d’estil i manera de procedir. “ERC ha optat per administrar les engrunes de l’autonomia i proposa un referèndum impossible; Solidaritat demanava anar a la vaga i vol entrar en un govern amb CiU i ERC, mentre que Reagrupament creu en el treball i no vol governar amb ningú que no vulgui proclamar la independència”.

En aquest sentit, ha afegit que des de Reagrupament “oferim un país lliure, amb presència al mon, participant en els fòrums de decisió en defensa dels interessos de Catalunya i disposar d'un sistema polític que faci sentir còmode als ciutadans desencisats perquè no es compleixen les promeses i perquè l'administració no defensa els ciutadans”. 

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 jose, berga, 29/10/2010 - 12:07

Ahora, veo claro que votar a los que están a 6oo Km. solo lleva al expolio, votaré a Reagrupament, que defienden a los que vivimos aquí, vengamos de donde vengamos, si no apoyamos a los nuestros, entonces nos está boén lo que nos pasa.

#16 Confuci, Vic, 29/10/2010 - 00:36

REAGRUPAMENT s'està consumint com un ble.
Potser ni arribarà a les eleccions sencer, i mira que va començar fort i sereny, però les feromones fan estralls.

#15 Manolo, Badalona, 28/10/2010 - 23:47

Estos de Reagrupament, los escuche un dia y me gustaron su forma directa y honrada de decir las cosas. Además, todos trabajan, tienen oficio y beneficio. Un caso muy raro en los políticos de hoy en día. Yo les votaré. Espero que no me decepcionen como ha hecho el Psoe

#14 pepito, barcelona, 28/10/2010 - 18:19

reagrupament con lo que compite es con el Miliki, el fofo y el fofito y demas payasos de la tele

#13 Joan, Rubí, 28/10/2010 - 17:32

Queco de Terrassa, el falangista era el cunyat de Laporta, per si no te'n recordes, membre de la Fundación Francisco Franco, membre de la junta de Laporta al barça i falangista confés...