Publicitat
Política · 30 d'Agost de 2010. 17:11h.

Carretero diu que Solidaritat vol absorbir Reagrupament

"La via no és demanar i exigir-nos que ens dissolguem dins d’una altra formació"

Carretero diu que Solidaritat vol absorbir Reagrupament

Carretero, en un acte al Col·legi de Periodistes el passat mes de gener

El líder de Reagrupament, Joan Carretero, encara espera arribar a un acord amb Solidaritat Catalana per la Independència, malgrat no haver-ho aconseguit aquest diumenge després de reunir-se amb Joan Laporta.

En un comunicat als associats de Reagrupament, Carretero ha indicat que "la reunió es va celebrar en un ambient de cordialitat i distensió, i finalment es va acordar emetre un comunicat conjunt que t’adjunto, en el qual a banda de constatar que cada formació es presentarà per separat a les properes eleccions, ens comprometem a mantenir una relació lleial i a treballar paral·lelament per tal d’aconseguir l’objectiu que ens uneix".

"A partir d’ara -afegeix-, em comprometo a seguir treballant per tal de buscar acords amb altres formacions independentistes, i en tot cas, mantinc l’oferta a Joan Laporta per a negociar una coalició quan tingui les seves llistes aprovades".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 valeri torres, b, 02/09/2010 - 11:55

Jo no se qui vol absorbir a quí; ni tampoc quí es el bo i quí es el dolent. Ara be, el que se es que amb aquesta actuacio de tots, esteu fent un mal inmens a Catalunta i a la seva Independencia nacional. He arribat a creure que tots sou uns irresponsables

#24 PEPET, tarragona, 31/08/2010 - 15:01

UNITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT
UNITATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
UNITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

#23 Carme, Barcelona, 31/08/2010 - 12:31

Pobre Carretero ell que és considera salvador de la patria ara resulta que el deixen sol els seus mateixos quan s'han adonat de quin peu calça. va ser un alcalde mediocre, un mal conseller i seria un president nefast pel seu personalisme i pensament únic

#22 Victòria, BCN, 31/08/2010 - 00:38

López 'Ego' Tena fa pena. És com si digués que la coca-cola vol absorbir Aromes de Montserrat. Ningú vol absorbir Solidaritat, López 'Ego' Tena, perquè a ningú li importa res el teu grupuscle d'arreplegats.

#21 víctor, bcn, 31/08/2010 - 00:24

Carretero fa pena. És com si digués que la coca-cola vol absorbir Aromes de Montserrat. Ningú vol absorbir Reagrupament, Carretero, perquè a ningú li importa res el teu grupuscle d'arreplegats.