Publicitat
Política · 11 de Juliol de 2010. 10:10h.

Carretero, el contradictori

L'exconseller va a la mani tot i assegurar que "no té sentit"

Carretero, el contradictori

Carretero, amb Lomas i Carandell, a la manifestació

El líder de Reagrupament, Joan Carretero, va assistir a la manifestació amb una gran delegació del seu partit tot i no haver donat suport a la concentració i assegurar que la mateixa "no té gaire sentit".

Dijous passat, en declaracions a EL Punt, assegurava que la manifestació “no té gaire sentit ser-hi”. Carretero recordava que no acostuma a anar a manifestacions: “No vaig anar a la del 77 i dissabte tampoc no hi aniré.”

I es va justificar assegurant que “les manifestacions són un dels pocs arguments del poble per protestar contra els governs i en aquesta de dissabte hi anirà el govern”.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 Cartanya, bcn, 13/07/2010 - 00:07

El Dr.Carretero es l`unic que a comensat la feina per que Catalunya sigui independent,i aixo ningu o pot negar, ni tan sols els de Esquerra(rc), que tan el poseu a pari. Quan vosaltres nomes, serviu que per posar Montilles al Govern de Catalunya.

#26 Pili, barna, 12/07/2010 - 15:56

Sinceramente, NO crec que Reagrupament tingui futur. El Carretero es una persona inestable i que no sap on va. Només li agrada manar ell i que ningu questioni el que diu i fa, aixi no es va en lloc.

#25 Llull Bedoll, Vidreres, 12/07/2010 - 10:28

Ja sabem tothom que als metges (a tots, siguin tristos o no) els hi diem erròniament doctors. Si aquest és el fundament crític a en Carretero, el que estem fent és demostrar que una bona part dels catalans no tenim criteri. I sens criteri no hi ha idees.

#24 Pepe, Tarragona, 11/07/2010 - 23:33

Mireia,per comencar, doctor es qui s'ha tret un doctorat, no un trist metget de poble com el Carretero (intento fer-ho senzill pq els reagrupats teniu dificultats per pensar).Q compleix les llistes obertes,els grans cracks de les llistes,el Laporta,...?

#23 Reagrupat, Barcelona, 11/07/2010 - 22:50

Aleix de les 18.14. L'Assemblea de Reagrupamemt no va dir res ja que l'assemblea com a tal no té portaveu. Va ser en Carretero que s'ho va fer tot sol perquè li convenia. Els de la secta no ho podeu entendre.