Publicitat
Política · 28 d'Abril de 2009. 11:30h.

"Carretero és un personatge insignificant"

Un col·laborador de TV3 creu que "el país està malalt" per fer tant de cas a l'exmilitant d'ERC

El col·laborador d'Els Matins, Joan Julivert, ha titllat de "personatge insignificant" l'exmilitant d'ERC Joan Carretero, durant la seva intervenció al programa matinal de TV3. "En aquest país hi ha personatges insignificants que arriben a tenir molta influència en els mitjans de comunicació", ha manifestat, a més d'afegir que "en tenim un exemple, el del senyor Joan Carretero".

"Dic insignificant, perquè el senyor Carretero, que ho sàpiguen els catalans, només ha tingut un càrrec, que és el de conseller de Governació", ha explicat, a més d'apuntar que "no se li recorda al senyor Carretero cap gest significat ni significant pel que fa a la seva acció política. Cap ni un".

Julivert ha preguntat a la resta de tertulians per l'obra de Carretero com a conseller i ha obtingut com a resposta que "va criticar Zapatero", tot i que Patrícia Gabancho ha recordat que "va intentar fer un projecte de llei". "Va intentar...", ha remarcat el periodista, davant del que l'escriptora ha matisat que "no li van deixar fer".

"Doncs aquest és el nivell del senyor Carretero", ha resumit Julivert, per tot seguit lamentar que "tot i això, aquest país l'ha elevat d'una manera en alguns mitjans de comunicació que jo no acabo d'entendre". "Això sí que em sorprèn. Que un senyor com Carretero, que és insignificant a nivell polític tingui el pes que té en una guerra interna d'un partit polític", ha assenyalat.

"Quan personatges tant insignificants tenen tant de pes polític, el que ens hem de plantejar si qui està malalt no és el partit o el polític, sinó el país", ha sentenciat.

Joan Julivert, durant la seva intervenció
Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#52 RAMON JORDANA, MANRESA, 11/01/2010 - 10:39

TOTALMENT D, ACORD QUE ES UN PERSONATJE INSIGNIFICANT,A TAMBE VOLDRIA AFEGIR QUE AMB AQUEST COGNON ON VOLEU QUE VAGI.SI US PLAU COGNOMS CATALANS.AQUESTS SON CATALANS DE POQUES GENERACIONS.VISCA CATALUNYA.

#51 arbit, molins, 02/10/2009 - 16:36

Insignificante?? Tu si que ets insignificant, aquest serà el pròxim president de la Republica Catalana. Visca Catalunya LLiure!!

#50 Cansat de politicastros i salvadors, Barcelona, 29/04/2009 - 10:35

Catalunya està malalta si fa tant de cas als polítics. Cap cas. Ni un. Polítics al carrer. No us necessitem i votar comença a ser una estafa. Per cert que fot Gabancho menjant dels nostres impostos. Fot al camp. Un altre per la menjadora.

#49 sal, sant cugat, 29/04/2009 - 04:31

Aquest paio cobra per anar a la tele publica?.
Si ja cobra per intentar intoxicar el personal., aquest julivert pelat com dèiem de petits julivert meu com t' has quedat sense cap fulla i el cap pelat, es mes que insignificant, es prescindible totalment.

#48 xuclafiga, BCN, 29/04/2009 - 00:15

Sr. Julivert, no sigui tan cru que ja li volen passar pel foc. Sembla mentida que no sapiga que ací hi ha una correntde pensament (??) naciessencialiste, que dona per bo tot el que ajudi als seus torbis dessitjos, amparats pels cucamonas ignorant/ardoroso