Publicitat
Política · 23 d'Abril de 2009. 06:12h.

Carretero i Uriel, declarats "persones non grates"

Per l'executiva local d'Esquerra a Piera

Carretero i Uriel, declarats "persones non grates"

Carretero i Uriel Bertran, amb López Bofill, en una foto d'arxiu

L’executiva d’ERC a Piera (Anoia), reunida amb caràcter d’urgència, ha decidit declarar Uriel Beltran i Joan Carretero "persones 'non grates'" i considerar-los "a tots els efectes excompanys de partit".

"Per tant -afegeix en un comunicat-, qualsevol acte que vulguin celebrar al nostre poble haurà de ser en un lloc públic, ja que la secció en cap cas cedirà les seves instal·lacions a cap d’ells ni a ningú que els pugui representar".

ERC de Piera considera que "la majoria de militants ja va parlar en el passat Congrés, i que les reiterades 'aparicions' en els mitjans de comunicació dels dos personatges esmentats, demostrant obertament la seva disconformitat amb la majoria de companys de militància, no es pot considerar un cant a la llibertat d’expressió, sinó just el contrari".

L'agrupació local afirma també que només volen "lluir el “tipet” als mitjans mostrant clarament l’absoluta manca de respecte a una majoria que ja es va expressar amb total llibertat".

D'altra banda, els acusen d'"afany de protagonisme personal" que "lluny d’utilitzar els mitjans per beneficiar a una organització que diuen representar, són utilitzats exclusivament per vomitar les seves febleses i beneficiar implícita i explícitament als nostres adversaris polítics" en referència a CiU.

Demanen finalment a l’actual executiva nacional que "estudiï la possibilitat d’expulsar -los" o com a mínim "l’obertura d’expedients per estudiar possibles sancions".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 albert, piera, 24/04/2009 - 12:51

independentistes persones non grates??????? Déu meu! i a qui li deixaran les instal·lacions? a Montilla? Saura??

#26 Josep, Terrassa, 23/04/2009 - 23:45

han eliminat la pagina web i figura com un error , pero jo vaig veure i vaig copiar el seu contingut i sera publicat en un blog i anunciat en aquesta mateixxa pagina . Am militants com els de Piera , a l\'Esquerra no li calen enemics . colla de pallusso

#25 Jordi, BCN, 23/04/2009 - 21:22

http://www.esquerra.cat/locals/index.php?seccio=piera

#24 pep, Piera, 23/04/2009 - 19:19

Les 1200 signatures recullides per esquerra independentista tambe son non grates,? demanareu els noms i cognoms per no deixarlos entrar a Piera,? sou uns fanatics antidemocrates quin Pais ens espera, som el poble mes dividid del mon mai farem res

#23 Anoienc, Igualada, 23/04/2009 - 18:38

ERC Piera, feu fàstic, trobeu normal, declarar persones non grates els representants que representen més del 35% de militants d'ERC.?

SI tant us molesta que Carretero sigui del partit, potser sou vosaltres els que hi sobreu