Publicitat
Política · 27 d'Abril de 2009. 12:31h.

Carretero marxa d'Esquerra

L'exconseller abandona ERC després que la direcció el suspengui de militància

Carretero marxa d'Esquerra

Carretero

La direcció d'ERC ha obert un expedient disciplinari a l'exconseller Joan Carretero, a més d'acordar expulsar-lo temporalment de militant. La direcció coincideix "en la idea que s'està preparant la gestació d'un nou partit polític al marge d'ERC, ha perjudicat greument la imatge del partit, han generat confusió i alarma entre el conjunt de la militància i l'electorat", i no afavoreix en absolut la preparació de la campanya europea del 7 de juny".

El propi Joan Carretero ha decidit "donar-se de baixa d'Esquerra atès que, segons informacions de la premsa, l'Executiva Nacional d'Esquerra ha aprovat aquest dilluns obrir-li un expedient disciplinari i suspendre'l de militància"

La direcció apel·la a l'article 25 del reglament del partit que tipifica com a infracció greu "haver desprestigiat ERC amb la seva actuació pública, tant expressant opinions contràries a la ideologia d'ERC, com censurant explícitament la línia política bàsica adoptada pel congrés nacional o realitzant qualsevol acció de la qual resulti el desprestigi d'ERC, garantint tanmateix la llibertat d'expressió i la pluralitat de posicions polítiques".

Editorial: La coherència de Carretero

Enquesta: Fa bé Carretero de marxar d'Esquerra?

Joan Carretero, en una reunió d'Esquerra

Publicitat
Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#63 Jorge, Madrid, 28/04/2009 - 00:43

¿Estos no eran los que pusieron a parir al PP por expulsar a un concejal que se declaró independentista?

#62 Pere, Taradell, 27/04/2009 - 23:12

Endavant Carretero, malgrat dubto que un nou partit sigui una bona idea, era urgent ensordir-se'n d'Esquerra per a poder continuar.

#61 marc, barcelona, 27/04/2009 - 22:50

Qui vulgui conèixer en Carretero que miri el següent video, fet abans del congrès d'esquerra:

http://www.youtube.com/watch?v=rSlVeLpKRUE

#60 sulfuro sulfuro, Barcelona, 27/04/2009 - 22:40

No dicen si al salir sacudió el polvo de sus zapatos ni si buscó en la guía la dirección de la Casa Gran

#59 jose manuel, madrid, 27/04/2009 - 21:40

Y ahora estos de esquerra se ponen tiquismiquis despues de dar la plasta con la independencia desde hace años. Que se declaren independientes con un par, hombre, a ver cuantas lágrimas derramamos los españoles, que lo mismo le ponemos el lacito y puerta.