Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2009. 10:26h.

Carretero menystè la presidència de la Generalitat

"El president del Barça és mil vegades més important que el president de la Generalitat"

El líder de Reagrupament, Joan Carretero, ha estat entrevistat a Els Matins de TV3, on ha tornat a oferir a Joan Laporta un càrrec en la seva formació. "Obrim les portes a tots els patriotes que tinguin com a objectiu la independència, també a Laporta", ha deixat clar l'exconseller.

Tot i això, ha considerat que "Laporta té el càrrec més important de Catalunya, president del Barça, mil vegades més important que el President de la Generalitat, que és d'anar per casa. El president del Barça és internacional". "Laporta va per tot el món i el coneixen", ha afegit, a més de manifestar que "seria un element dinamitzador, la seva repercussió és innegable".

Carretero, durant l'entrevista
Publicitat
Publicitat

62 Comentaris

Publicitat
#62 http://albert-bir.blogspot.com, Barcelona, 02/10/2009 - 23:35

Ho ha dit en el sentit que el Barça és conegut internacionalment i Catalunya no. No tenim lloc a cap institució europea ni internacional, i a sobre tenim un Estatut que pot ser retallat per 21 funcionaris. CAT necesita més poder polític i recursos.

#61 apadrina una kabra, bcn, 02/10/2009 - 22:10

al Javi dir-li que el Barça ha guanyat competicions com a Champions i la Supercopa d´Europa, no tot és la lliga i la copa Bourbon, surt de la cova. si no sou capaços d´entendre que té més repercussió el president del Barça que el de la Generalitat...

#60 Javi, Barcelona, 02/10/2009 - 20:03

jo jo jo este Carretero debe fumar como ídem y no precisamente tabaco de liar. Pero si al "Farça" le sacas de la LIGA ESPAÑOLA DE FUTBOL y se convierte en un Mollerusa cualquiera con todos los respetos para el Mollerusa, claro.

#59 David, RCat (St. Celoni), 02/10/2009 - 19:31

Doncs te tota la raó, el més important és Catalunya.
Qui no vegi que avui en dia el Barça per la ajoria de gent, és més important que la generalitat d?una autonomia, s?està enganyant ! (tant de bò no fos així)
Visca l?estat Català !!

#58 XAVI, BCN, 02/10/2009 - 19:11

Si Carretero tens raó...a condició que el president del Barça sigui de la teva corda.
Diriries el mateix si tu fossis president de la Generalitat i el senyor Nuñez ho fos del Barça?