Publicitat
Política · 12 d'Agost de 2010. 13:23h.

Carretero nega l'oferta de Laporta

"A través de la premsa han sortit ofertes d’aquest tipus, però a nosaltres no ens n’ha arribat ni una"

Carretero nega l'oferta de Laporta

Carretero, en una imatge d'arxiu

El president de Reagrupament, Joan Carretero, ha negat que el líder de Solidaritat Catalana, Joan Laporta, li fes una proposta per formar una candidatura unitària de cara a les properes eleccions al Parlament amb ell com a cap de llista per Girona i el 'reagrupat' Jaume Fernández per Lleida. "A mi ningú m’ha demanat res. A través de la premsa han sortit ofertes d’aquest tipus, però a nosaltres no ens n’ha arribat ni una", ha dit i ha afegit que "quan es treballa seriosament, per arribar a acords, es fa de manera discreta. La resta és fer soroll".

En una entrevista a RAC1, l'exconseller ha assegurat que "nosaltres estem disposats a sumar. He escrit una carta a Joan Laporta i Joan Puigcercós perquè estic a la seva disposició per explorar la possibilitat de fer una gran coalició independentista. De moment no hi ha hagut cap resposta. Espero que contestin i, si no ho fan, tampoc no passa res", ja que "demà farà tres setmanes que no parlo amb Joan Laporta".

Carretero ha admès que des de Reagrupament "estàvem convençuts que podríem arribar a un acord i que seria relativament fàcil fer-lo. A hores d’ara és més difícil". Però ha negat qualsevol lluita d'egos: "no hi ha lluita d’egos. Hem mantingut fins l’últim moment que li donàvem el cap de cartell. Si fos un problema d’egos ens hauríem discutit per això, i aquesta discussió no hi ha estat mai".

Per últim, el líder de Reagrupament ha manifestat que "si del que es tracta és de crear noves formacions per liquidar-ne d’altres, estem fent un flac favor a l’independentisme català". També s'ha mostrat "dolgut" perquè "el major èxit d’una nova força política sigui que cada dia surti que l’altre s’està descomponent".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Reagrupament Vallès, sabadell, 13/08/2010 - 09:58

Tenim molta feina a fer, la campanya electoral la tenim a sobre. Deixeu que els companys que van més enraderits s'organitzin. A Reagrupament no fem vacances, ja tenim seus electorals a bona part del territori, i és prepara una campanya electoral modèlica

#6 isidre, caldetes, 12/08/2010 - 21:00

quina mania amb això de la unitat! deixem que els SC facin el que creguin, ni que sigui sumar adhesions i incorporacions, i que RCAT defensi la puresa in-extremis mentre perd el rumb. Només el temps segons els resultats, marcarà les raons.

#5 Miquel Lladó, Sabadell, 12/08/2010 - 19:45

No els hi seguiu el joc, tant si esteu dins de RCat com si esteu a Solidaritat cal participar activament per assolir els objectius. Si no pacten ara ja ho faran al Parlament, jo facin el què facin seguiré defensant el meu país.

#4 1, BCN, 12/08/2010 - 18:47

Ara mateix Reagrupament pot presentar-se a les eleccions; Solidaritat Catalana, en canvi, no. Els primers han estat treballant durant molt de temps; els segons s'aprofiten de la feina feta. Esperem, però, que es posin d'acord.

#3 dolors, brcelona, 12/08/2010 - 18:16

Jo no amb crec res de cap. Sera que la paraula del trio lalala te molte credibilitat? Amb l´il.lusió que havia possat perque aixó tires endevant i m´han fet perdre las ganes de seguir, m ´han desencantat.....