Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2010. 17:21h.

Carretero: "no compraré els bons de la Generalitat"

"Entre d'altres coses perquè no em fio que tornin els diners"

Carretero: "no compraré els bons de la Generalitat"

Imatge de l'anunci de la Generalitat per a vendre bons

El president de Reagrupament i cap de llista per Girona, Joan Carretero, no comprarà bons de la Generalitat. Això és el que ha afirmat en un col·loqui organitzat per Nueva Economía Forum. Carretero ha considerat que no pot ser que es presentin uns pressupostos, com els d'enguany, en què ja es preveu un dèficit de deu mil milions d'euros. Per això, ha afegit que "no compraré els bons de la Generalitat, entre d'altres coses perquè no em fio que tornin els diners".

D'altra banda, el president de Reagrupamenti ha carregat contra la política "happy flowers" del tripartit i ha assegurat que la seva oferta electoral és única en el panorama polític actual. Tanmateix, davant dels que es declaren 'antiianquis' o 'antivaticanistes' ha afirmat que "hem de canviar Catalunya, no el món". "Hem de ser simpàtics i intel·ligents i millor seria no insultar ni al Vaticà ni als Estats Units… Si algun dirigent català és tant estúpid com per criticar el viatge del Papa no farem res” ha afegit Carretero després d'argumentar que cal suport internacional per assolir la independència de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 pepito, barcelona, 09/11/2010 - 18:33

podria invertir ahi el dinerito que cobra de fondos publicos de un hospital que no existe.si quiere rebajar el deficit que le retiren ese sueldo que pagamos todos.

#8 jo, llivia, 09/11/2010 - 18:02

ah pero realmente los ha comprado alguien? a ver si pasara como cuando vas a informarte de la venta de una casa y te dice si no se da usted prisa ya tengo unos cuantos que estan interesados en ella pero como me ha caido usted bien se la reservaré un mes hasta que me dé la contestacion.

#7 mireia, barna, 09/11/2010 - 13:33

Vaja, Carretero.. Quina moral de victòria!!!

#6 opcio, Pacs del Penedès, 09/11/2010 - 12:26

Ni idea albert ni idea... Informa't i sabràs qui va trencar la unitat..

http://terrasarg.bloc.cat

#5 Fallen, Mollet, 09/11/2010 - 09:40

És possible que el cost real d'aquesta emissió estigui al voltant del 9 o 10%. L'última emissió de lletres del tresor a un any, van ser a menys del 2%. Aquesta és la diferencia de ser un estat o només una regió.
Més info a:
http://estemfotuts.blogspot.com/2010/10/els-bons-catalans.html