Publicitat
Política · 7 de Setembre de 2013. 12:15h.

Carretero: "no hi haurà consulta"

Reagrupament defensa una declaració unilateral d'independència al Parlament

Carretero: "no hi haurà consulta"

Carretero, aquest dissabte a Plaça Catalunya

El líder de Reagrupament, Joan Carretero, ha proposat una declaració d'independència unilateral al Parlament, ja que considera que "no hi haurà" consulta.

Carretero, en declaracions a e-notícies, ha dit que veu difícil que es pugui fer un referèndum legal. En aquest sentit, ha assegurat que "sempre he pensat que no hi haurà consulta mentre formem part del estat Espanyol".  

"Donarem tot el suport perque es faci, però crec que s'acabarà fent la declaració unilateral, serà un acte de fe sobiranista i es declararà la independència", ha afegit el líder de Reagrupament.

Carretero ha remarcat que "nosaltres el 2010 ja vam intentar que fosin eleccions plebiscitaries, i no vam triomfar, hi ha d'haver uns parlamentaris que decideixin que aquest país es lliure, amb la legalitat espanyola es impossible accedir a la independència".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#10 Cansat de Catalunya, Vilanova, 08/09/2013 - 08:57

Por fi uno con sentit comú. Y además, declarar la guerra a Andorra, perderla, que nos absrvan, y al otro día estamos en la ONU,, en todos organismos internacionales. .... Tendríamos a un Obispo y al Presidente de Francia de Jefes de Estado, y la Patum, la imagen del Pais. (o una berga catalana

#10.1 dolors vilasalo targa, Barcelona, 08/09/2013 - 18:43

Casadissima d´España.......

#9 Benet, Cat, 07/09/2013 - 21:10

De moment tot el que diu o ha dit aquest home ha sigut a la curta o a la llarga ben real !!!! De moment ho ha encertat al 100 % TOT !!! temps al temps !!!!

#8 Cansat d'espanya, Catalunya, 07/09/2013 - 19:48

Estic d'acord.
La independència unilateral és l'única via d'escapar del jou espanyol.
Ni de lluny, els espanyols són demòcrates com Anglesos i Canadencs, respectuosos de la voluntat de Quebequesos, Gibraltarenys, i Escocesos.
Aixó, és una simple i corrupta monarquia bananera.

#7 Scott, Lérida, 07/09/2013 - 19:34

Sí, sí, todos proponen la declaración unilateral...

...pero que la haga el otro.

100% Matrix.

#6 Majoral, ERC i CUP i prou., 07/09/2013 - 17:52

Només hi serà si hi ha majoria de diputats INDEPENDENTISTA. Ara per ara no es així. Ciu te molts diputats unionistes i dins del PSC i IC.ni han encara mes.Per tant Carretero,primer cal saber qui i quants som.Ara mateix no hem refio gens ni de CIU,ni IC i ni amb les possibles fugues de PSC sumem prou