Política · 25 de Maig de 2010. 17:14h.

Carretero ofereix a Laporta ser el número 1

Reagrupament li cediria els primers llocs a les llistes de Barcelona i Lleida

Carretero ofereix a Laporta ser el número 1

Laporta i Carretero, en una imatge d'arxiu

Reagrupament vol que l'encara president del FC Barcelona, Joan Laporta, sigui el candidat de la formació a la presidència de la Generalitat en les properes eleccions al Parlament, tot i que encara no ha anunciat si es presentarà o no. A més, segons l'oferta que ha fet la formació de Carretero a Laporta a la que ha tingut accés e-notícies, el president del Barça podria integrar gent de la seva confiança a les llistes per Barcelona i Lleida, tot i que ho farien en condició d'independents, sense haver de formar part de la formació de Carretero.

Per tant, Laporta encapçalaria la llista per Barcelona, seguit per Anna Arqué, la portaveu de la Coordinadora que aniria com a independent; l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra i la portaveu de Reagrupament, Rut Carandell. Laporta també decidiria els dos primers noms a les llistes per Lleida i el tercer seria Jaume Fernàndez, alcalde de Rosselló i membre del grup promotor de Reagrupament.

Per la seva part, el líder de la formació independentista Joan Carretero seria el cap de llista per Girona i estaria acompanyat per Maria Àngels Morral, membre de la Comissió Executiva Comarcal de la Garrotxa, i per un independent que escolliria Laporta. El mateix passa a Tarragona. La llista estaria encapçalada per l'exsecretària de la junta, Sandra Lomas, Pere Olivé, membre de la Comissió Executiva de Reagrupament al Baix Camp i un altre candidat de Laporta.

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#53 Carles Puyol, Catalonia is not spain, 27/05/2010 - 16:08

Visca Catalunya lliure!!!
e-noticies no pot permetre que hi hagi comentaris insultants i xenòfogs. És una vergonya!!!

#52 august, Tarragona, 27/05/2010 - 12:20

La Lomas va fer carrera política a Madrid on era una de les assessores d'ERC al congreso de los duiputados. Més d'un diputat i no sols d'esquerra, va tastar els fruits prohibits que ara porta al cistell en Carretero.
bona, dolça i tendra cap de llista

#51 JoanMarti, Terrassa, 27/05/2010 - 12:04

Sembla que el Laporta es massa llest per barrejar-se amb gent com el carreter, de totes maneres penso que dos personatjes com Laporta i Carretero no son els ideals per regenerar res i menys la politica catalana, SON PATETICS TOTS DOS.

#50 Laura, Tarragona, 27/05/2010 - 10:55

Ai, la conilleta d'en Carretero de cap de llista per Tarragona. No la votarà ni sa mare.
A la fi Carretero ha sacrificat tot el teixit de Rcat a Tarragona per poder montar la seva conilleta fins al cap de llista. Increible Carretero tot per la conilleta.

#49 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 26/05/2010 - 17:42

Gràcies sr Carreto , visca Joan Laporta i Estruch , visca Catalunya lliure 2010.