Publicitat
Política · 13 d'Agost de 2010. 19:07h.

Carretero parlarà amb Solidaritat

La reunió està convocada per al 19 d'agost

Carretero parlarà amb Solidaritat

Joan Carretero, en una imatge d'arxiu

El líder de Reagrupament ha acceptat reunir-se amb els dirigents de Solidaritat Catalana per analitzar la possibilitat d'articular una coalició independentista unitària per a les properes eleccions al Parlament, segons ha informat l'Agència Catalana de Notícies, que atribueix la informació a "fonts de Reagrupament".

La invitació a la reunió va ser realitzada per Joan Laporta mitjançant l'enviament d'una carta a Joan Carretero, on el líder de Solidaritat Catalana indica que la reunió es celebraria al seu despatx professional de Barcelona el proper dijous 19 d'agost a les set de la tarda.

A la seva carta, Laporta informa Carretero que a la reunió assistirien també Uriel Bertran i Alfons López Tena, promotors, amb el mateix Laporta, de Solidaritat Catalana.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Querol, Empordà, 14/08/2010 - 13:37

Proposo que la trobada es transmeti en video per internet previ pagament d'una quota de 20€. Aquests 20€ aniran a Rcat o SCI segons la voluntat que expressi l'abonat al pay-per-view un cop acabada la trobada, en cas que no hi hagi acord.

#12 Santfeliuenc, SFC, 14/08/2010 - 12:09

Molts no deuen saber que el Doctor Carretero, ve del mon local, picant pedra, i aixó fa que si no hi ha unió, pot ser que es retiri, deixant pas a els que volen estar a l'elite ..........perdoneu, però algú ho havia de dir......

#11 Santfeliuenc, SFC, 14/08/2010 - 12:07

El que hem de fer es consolidar unes bones llistes, conjuntar-la, agafeu el programa el.laborat per Reagrupament, es molt bo, fixa dades com les retriibucions, els mandats, etc. etc. o sigui que ningú pugui actuar amg totalitarisme, m'enten Sr Laporta?

#10 Santfeliuenc, SFC, 14/08/2010 - 12:05

A Reagrupament ja va passar alguna cosa semblant, tothom, dic tothom, podia presentar la seva candidatura.........la feina va ser fer-ne una......estic totalment d'acord amb l'article del Xavier Roig, primaries?, perqué?.......si ja sabem qui sortiran..

#9 Santfeliuenc, SFC, 14/08/2010 - 12:03

Reagrupat o Solidaritzat.....per l'independentisme...ara be, algun em pot dir la formació de 83 persones per la llista de Barcelona?, o es que SI, escenificará 10 o 12 persones a tot estirar, i el demés sera palla?, aixó son llistes obertes?