Publicitat
Política · 12 de Gener de 2011. 08:47h.

Carretero, per la reconciliació amb ERC

"Esquerra ha de ser el pal de paller de l'independentisme"

Carretero, per la reconciliació amb ERC

Joan Carretero rep un petó d'una admiradora en l'últim consell nacional al que va assistir

El líder de Reagrupament, Joan Carretero, en una entrevista al diari Ara, considera que "ERC ha de ser el pal de paller de l'independentisme", atès que "ningú més ho pot ser. ERC ha tingut encerts i errors, que ha pagat cars, però ha de ser capaç de redreçar la situació".

"Malgrat la catàstrofe electoral, continuen tenint deu diputats i presència en molts ajuntaments. Prescindir d'aquest actiu seria un greu error", assenyala, tot i matisar que "això ha de comportar una reflexió profunda de l'actual direcció. La patacada ha de servir per rectificar. No hi ha cap alternativa a ERC que pugui ser el pal de paller al voltant del qual s'articuli l'independentisme".

"Jo no vaig marxar d'ERC. Vaig ser-ne expulsat. Si no m'haguessin expulsat, potser encara hi seria. El temps ens ha donat la raó: el segon tripartit va ser un error que s'ha pagat caríssim. Em sap greu que un partit en el qual he militat 20 anys i al qual he dedicat hores li hagi passat això. Espero que serveixi per reflexionar i no per reincidir", comenta.

Carretero, però, considera que "tornar enrere no té gaire sentit. A més, no hi puc tornar perquè estic expulsat. Estic disposat a parlar del que calgui, de què es pot fer pel país, sense renunciar al que jo penso. Però és evident que no vol dir que tinguem la raó. Encara més, no ens l'han donat. Per tant, hem de matisar moltes coses i acceptar-ne d'altres. A les eleccions, el moviment independentista ha quedat fragmentat i malmès".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 pepito, barcelona, 12/01/2011 - 20:33

jajajjaj como el doctorcete no se ha comido una rosca y gusta mucho vivir del cuento (y como lo de subvenciones está ahora muy mal) trata ahora de suguir chupando de donde sea... ¿Por cierto, todavia cobra del hospital ese que no existe.....?

#27 Jordi Tallaferro, Barcelona, 12/01/2011 - 19:42

Doncs ERC ha de rectificar i obrir-li la porta. Del debat i la discussió surt la llum. I ERC sembla encara un partit demòcrata. Accepteu tots els errors del passat i anem junts per feina que és el que vol la gent catalana.

#26 joan, barcelona, 12/01/2011 - 19:32

marta de barcelona es encantador trovar persones com tu que a la seva edat encara creguin ambs els reis d´ orient. (portabella vaja element i li agrada viatjar de gorra encara mes que a en carod vegeu hemeroteque de quand era tinen d´alcalde)

#25 Ciudadanista, Barcelona, 12/01/2011 - 18:25

Lo del paller, para almacenar la paja en el campo, liga bien con el separatismo: son cosas del pasado. En el siglo XXI no se hacen pajares con o sin palos en el centro. ERC ya no hace falta.

#24 joan, vilanova, 12/01/2011 - 17:16

El Sr. Carretero ha perdut el pols amb el Sr. Laporta i per pura rabieta infantil i incapacitat de reconeixer-ho vol fer creure que ERC és el pal de paller de l`'independentisme quan feia 4 dies deia tot el contrari. Accepti la veritat, ha perdut,i el pal de paller és SI per lideratge i coherència.