Publicitat
Política · 20 d'Abril de 2009. 16:41h.

Carretero planta la direcció d'ERC

La permanent convoca l'exconseller "per a explicar-se"

Carretero planta la direcció d'ERC

Carretero amb Puigcercós i Carod

La direcció d'Esquerra ha convocat l'exconseller Joan Carretero a "a la seu nacional per a explicar-se", segons ha explicat el secretari general, Joan Ridao, en roda de premsa després de la reunió de la direcció. Riado ha volgut treure ferro a la petició perquè "no puc anticipar esdeveniments" ni "posar-me la vena abans de la ferida". La sol·licitud arriba després que de l'article en el que proposava "una candidatura d'ampli espectre" i una declaració "unilateral" d'independència. L'exconseller, tanmateix, ja ha rebutja l'oferiment, segons Catalunya Informació.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Mònica, Lleida, 21/04/2009 - 15:28

Al botifler d'en Carretero ni pa ni aigua, que se'n vagi a fer el convergent fora si vol, però que no embruti amb el seu odi les sigles de Macià i Companys

#18 Jordi, Lleida, 21/04/2009 - 14:23

Mai algú d'ERC havia presentat el debat a l'interior del partit. Mai ERC, durant la democràcia, havia estat al govern. Aquests es venen al dimoni (ja no existeix una ERC nacionalista). És diferent que Colom i Hortalà. Endavant Carretero! ERC és sorda!

#17 Carles Puyol, Catalonia is not spain, 21/04/2009 - 11:32

On està el partit independentista ERC? Cap on ens porta? Jo vull aquest punt com a primera proposta i la resta és marejar el personal. Visca Catalunya lliure!!

#16 Josep, Tarragona, 21/04/2009 - 08:56

Després de dos tripartits, cal una resposta clara. Esquerra ja no ens representa i en Carretero no vol continuar amb la farsa. Dubto que un nou partit canviï res però el que si es urgent, es fugir d\'Esquerra. No ens enredaran més.

#15 Tonet del LLarg, Igualada, 20/04/2009 - 23:57

Carretero no marxis d'Esquerra. Ets un bon lider si ets capaç de fer aprovar les teves idees. Si no ho pots fer amb els teus . Que poden esperar de tú que a cada enrabiada crres un partit nou.