Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2010. 17:47h.

Carretero rebutja ara Laporta

“Els mètodes no són iguals, els camins no són els mateixos i els estils tampoc”

El líder de Reagrupament, Joan Carretero, ha explicat que la seva formació té el mateix objectiu que Joan Puigcercós al capdavant d’ERC i Joan Laporta com a líder de Solidaritat Catalana, però ha matisat que “els mètodes no són iguals, els camins no són els mateixos i els estils tampoc”.

El dirigent independentista no ha volgut entrar a valorar si el procés judicial obert pel Barça a Joan Laporta com a expresident barcelonista pot beneficiar Reagrupament: “els nostres adversaris són bàsicament la gent que encara proclama als quatre vents que tenim un encaix possible a Espanya, alguns que parlen de l’Espanya federal, que no s’ho creuen ni ells, els altres que parlen de fer un concert econòmic, que tampoc no s’ho creuen ni ells, o els altres que parlen de voler fer un referèndum als pròxims quatre anys, que no s’ho creuen ni ells”.

La missió fonamental de Reagrupament és, segons el seu líder, que cada vegada hi hagi més independentistes. “Si aconseguim això –diu Carretero- tots tindrem prou electors i quan ens trobem al Parlament tots el dia que votem la proclamació de la independència votarem el mateix”.

En declaracions a 'L'Oracle' de Catalunya Ràdlo, Carretero ha posat en dubte que les consultes sobiranistes que es fan a Catalunya tinguin alguna utilitat i ha explicat que “la majoria dels ciutadans, com és lògic, són gent racional i intel·ligent, i la primera pregunta que es fan és: ‘si jo vaig a votar passarà alguna cosa?’ No”.

El líder independentista ha afegit: “Som tan catalans i alhora, de vegades, tan estúpids que a la gent els hi diem que tant és votar que sí com que no. Si a tu et diuen que allò no serveix per res i, a més a més, és igual votar que sí o que no, doncs, per què hi he d’anar, no?”

Joan Carretero considera que aquestes consultes no serveixen per anar més enllà de fer pedagogia sobre l’independentisme i que hi treballin voluntaris. Sobre la baixa participació de les últimes consultes, el líder de Reagrupament ho atribueix a “un cert cansament, ja que la il·lusió que hi havia al principi ara ja no hi és. Però això no ens ha de desanimar”.

Tot i que ha aclarit, en tot cas, que “nosaltres no proposem la via de fer el referèndum per ser independents, sinó que proposem la via que el Parlament proclami la independència”.

Laporta i Carretero, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 dani, bcn, 21/10/2010 - 18:59

pere estàs mal informat,a catalunya tothom parla d'oides.....

Ramon Carner, 2n premi Segador de l'Any, dóna suport a Reagrupament
El guardó ha estat lliurat al president del CCN en la inauguració del local de Reagrupament a Nou Barris

-------au jajajajjajja

#24 Josep (Sant Cugat), bcn, 21/10/2010 - 14:20

Carles (sant Cugat), jo si que et conec, estas cobran del teu partit per fer la feina bruta, inclus te vist estomacar a algu per no seguir les teves ordres, ets un crupula que et vendries l´anima teva o de algun parent, per aconseguir els teus proposists.
Aparcar be el cotxa i no aparqui al gual.

#23 Pere, BCN, 21/10/2010 - 12:02

Dani, el Cercle Català de Negocis ja ha dit que donaria soport a tots els que manifestin que declararan la independència unilateralment. Aquests son SCI i Rcat. Per tant, dóna suport per igual als dos. I té candidats a les dues candidatures. El president no s'ha manifestat.

#22 Pere, Mataró, 21/10/2010 - 12:00

Joan Laporta I Estruch: reietó de Catalunya

Marc Sabatés i Laporta: bufó

#21 Carles, Sant Cugat, 21/10/2010 - 11:50

Jo li compraria a Laporta, perquè no em guio mai pel que diuen els diaris del poder. En canvi a Carretero el conec més d'aprop i sé que deixa pel camí i renega dels amics, insulta i desprecia a tothom, sempre té amants, cobra sous d'hospitals inexistents i enganya a la gent anant de legal