Publicitat
Política · 31 de Gener de 2010. 21:00h.

Carretero s'acosta a Laporta

El president del Barça aniria per Barcelona i l'exconseller per Girona

Carretero s'acosta a Laporta

Joan Laporta, amb Joan Carretero al fons, durant la manifestació de la Diada de l'11 de setembre

La marxa de Joan Carretero i Rut Carandell -juntament amb onze membres més- de la direcció de Reagupament- facilita l'apropament de l'exconseller a l'encara president del FC Barcelona, segons ha sabut e-notícies. Joan Laporta admetia aquest diumenge en una entrevista a l'Avui que el seu objectiu és presidir la Generalitat i defensava que "jo vull acció política, i això vol dir un partit polític".

Les coincidències entre Laporta i Carretero venen de lluny. L'extitular de Governació ha afirmat més d'una vegada que el president del Barça "té les portes obertes" i que "hi ha moltes coincidències" tot i que va refredar el seu entusiasme quan e-notícies va publicar que Laporta havia iniciat el seu projecte polític a banda de Reagrupament. Els darrers esdeveniments poden accelera ara, paradoxalment, la fusió.

Laporta, per la seva banda, ha admès en públic que "jo ja estic reagrupat". En l'esmentada entrevista ho tornava a fer: "És cert, ja ho he dit, que moralment estic reagrupat. I quan parlem amb en Carretero sobre acció política i tots els principis als quals ens devem, hi tinc molta sintonia".

El tàndem Laporta-Carretero no provocarà, a més, els problemes en la confecció de llistes que ha fet esclatar Reagrupament. L'exconseller ja ha dit en públic -en una entrevista amb Jordi Basté el passat 15 de desembre i en el seu acte al Col·legi de Periodistes amb l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra- que ell es presentarà per Girona. Joan Laporta té així el camí lliure a Barcelona i el futur partit dos caps de llista potents en dues circumscripcions importants.

En aquella entrevista a Rac-1, l'encara líder de Reagrupament va fer dues afirmacions premonitòries: "Jo faria un pas enrera per Joan Laporta i per moltíssima altra gent. Si el Carles Móra fos el nostre candidat em semblaria fantàstic"- o "'ideal seria que poguéssim anar junts. Estic convençut que, si al final, fa el pas cap a la política, ens entendrem. Si Laporta fa política, anirà amb Reagrupament o Reagrupament anirà amb Laporta."

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 jordi, barcelona, 02/02/2010 - 13:53

Un fenòmen.Aprofita el club en benefici propi (financat,xanxullos a mexic,emirats arabs i tajikistàn),creu que el pas pel club capacita per ser president del pais.Ha enganyat a familia i amics.Pero mai ha pogut consolidar un equip de treball que duri.

#16 Carles Puyol, Catalonia is not spain, 01/02/2010 - 13:26

A les eleccions hi haurà un partit independentista fort i els altres partits a tremolar, ja, ja, ja..Ja veureu. INDEPENDENCIA I LLIBERTAT!!!

#15 Maria, BCN, 01/02/2010 - 09:28

Es reagrupen, en son uns 3000, i ja es desreagrupen, per formar un nou reagrupament, i vinga, sant tornem-hi. Carretero, fas tanta pena, i pel que fa al Laporta, ha perdut el seny, i no para de fer servir el Barça pels seus interessos. Un càncer TOTAL.

#14 Anna, Barcelona, 01/02/2010 - 09:09

L'ultra-naZionalisme català és un circ!!!! Quina quantitat de païassos!!! Jajajaja!!! Qunats partits hi hauràn d'aquí a les eleccions?? Jajajajajaja!!!! Són 4 gats i 10 partits!!!

#13 Jordi, Msrtorell, 01/02/2010 - 08:39

Reagupament no té cap futur.
: D