Política · 5 de Juliol de 2010. 19:34h.

Carretero 'sacrifica' Sandra Lomas

Ferran Pujol encapçalarà la llista per Tarragona

Carretero 'sacrifica' Sandra Lomas

Sandra Lomas i Joan Carretero, en una imatge d'arxiu

La candidatura de Reagrupament que previsiblement s'aprovarà dissabte vinent en assemblea preveu que Joan Carretero es presenti per Girona; l'alcalde de Roselló de Segrià, Jaume Fernández, per Lleida; i l'economista Ferran Pujol per Tarragona. La incògnita és Barcelona que, en principi, es reserva per a Joan Laporta si finalment hi ha entesa entre l'expresident del FC Barcelona i Reagrupament. En cas contrari, havia circulat també el de la portaveu de les Consultes, Anna Arqué.

Carretero, segons les fonts consultades, hauria fet marxa enrere amb la seva intenció inicial de posar Sandra Lomas de cap de llista per Tarragona. Després de la crisi interna, l'organtizació de Reagrupament a aquestes comarques ha quedat tocada amb baixes significatives com Jaume Renyer. Lomas, de fet, va deixar el Baix Camp i des de fa mesos milita a Barcelona.

Ferran Pujol, per la seva banda, és d'Almoster i vocal de la junta directiva del Grup Hayek, que aplega personalitats liberals, alguns propers a Convergència com Marc Prenafeta, fill de Lluís Prenafeta.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 R, Girona, 07/07/2010 - 12:57

Això de la Lomas us ho veu inventar vosaltres.

#12 ernest, reus, 06/07/2010 - 17:12

Aquest tal Ferran Pujol també es una imposició de l'aparell. A Tarragona ningú el coneix i ningú el votarà. Aquesta es la democràcia interna de rcat. Al menys la Lomas estava més bona.

#11 Carles Puyol, Catalonia is not spain, 06/07/2010 - 16:40

VISCA CATALUNYA LLIURE!! Unionistes esteu cagadets, ja, ja, ja!!!

#10 capsigrany, riumors, 06/07/2010 - 10:06

tant hi fa, vagi on vagi no surtirà ningú. Ai quina garrotada!!!!!

#9 Marc, Taradell, 06/07/2010 - 08:33

sacrificat? si home! el doctor sap que Tarragona no queda res! m'hi jugo el què sigui a que va en bon lloc a Barcelona!!! si aquest home sembla que no tingui res més al cap!!! ho ha sacrificat tot per la nena, no fotem home! vinga que comencin les aposte