Publicitat
Política · 1 d'Agost de 2010. 10:10h.

Carretero s'ofereix a Puigcercós i Laporta

Vol unir forces amb ERC i Solidaritat Catalana per formar "una gran coalició independentista"

Carretero s'ofereix a Puigcercós i Laporta

Carretero vol un gran pacte amb ERC i Solidaritat Catalana

El president de Reagrupament, Joan Carretero, vol unir forces amb Joan Puigcercós i Joan Laporta. En declaracions a Catalunya Ràdio, el president de Reagrupament ha anunciat que a mitjans de setembre es posarà en contacte amb els líders d'Esquerra Republicana i Solidaritat Catalana per intentar formar "una gran coalició independentista" de cara a les pròximes eleccions que se celebraran a la tardor.

Segons el president de Reagrupament, a partir del setembre la formació de Joan Laporta ja estarà "més constituïda" i podran iniciar les converses per aconseguir aquesta unió, una unió que, segons Carretero, seria molt positiva per als partits independentistes i els reforçaria de cara als comicis del Parlament de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Pep, Alt Empordà, 02/08/2010 - 10:52

Els Convergents unionistes esteu cagats amb una posible coalició perquè sabeu que molts Convergents independentistes poden fer el pas a una coalició independentista transversal per això ara toca carregar fent-vos passar per ex-reagrupats per exemple

#20 Olga, Badalona, 02/08/2010 - 03:32

Jan si se t'arrepengen aquests d'ERC et faran més nosa que servei. Ningú et votarà si t'alíes amb els que han portat aquest desgovern al país durant 8 anys. L'elector te pànic que el seu vot pugui acabar en un 3er tripartit. No ens fotran mai més.

#19 Fran, Llinars, 02/08/2010 - 02:02

Indepes,desitjo d bom cor,encara q sera dificil x vosaltres q formeu 1 candidatura unica i q TOTS voteu lo mateix,aixi sabreu realmente quants voleu la indepe.Si el resultat us avala aceptare la realitat i callare,ho fareu vosaltres si perdeu?

#18 Pere, BCN, 01/08/2010 - 23:17

Només un "petit" detall: Vol fer la reunió al 15 de setembre.
Les eleccions seran al 24 d'octubre, i molt probablement, abans del 15 de setembre s'haurà d'haver presentat la llista sinó no pot anar a les eleccions...

#17 Ex-reagrupat (de debò), BCN, 01/08/2010 - 22:51

Sento ràbia d'haver aportat calés durant un any (a part de les quotes mensuals), per una il·lusió que ha estat estèril.
Tot i que no crec que mai més torni a estar vincult a cap associació política, desitjo ferventment un govern fort de CiU.