Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2010. 11:27h.

Carretero titlla d'"estúpids" als crítics amb la visita del Papa

El líder de Reagrupament demana "caure bé al Vaticà i als americans" per aconseguir la independència

Carretero titlla d'"estúpids" als crítics amb la visita del Papa

Carretero, en una imatge d'arxiu

El líder de Reagrupament i candidat a la presidència de la Generalitat, Joan Carretero, ha afirmat en el Fòrum Europa que "si algun dirigent català és tan estúpid per dir que no li sembla bé la visita del Papa, comencem a tenir més problemes dels que teníem ".

"El Papa, a part de ser el cap de l'església és un cap d'un estat molt petit, però molt poderós, i als catalans ens convindria ser amics del Papa encara que només fos per això, a part de la fe cristiana. Tots els líders polítics haurien d'intentar caure bé al Papa, no fos cas", ha observat Carretero.

El líder de Reagrupament ha assegurat que, per aconseguir la independència "hauríem de caure bé als americans i si Barcelona és la ciutat del món que més manifestacions fa contra els americans, tampoc no ens va bé", ha criticat.

"Si fóssim veïns de Rússia, les coses que diem ara ens les hauríem d'estalviar perquè envien els tancs fàcil, prefereixo formar part de l'imperi americà perquè respecten bastant més la llibertat i la democràcia", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 cata1714, barcelona, 10/11/2010 - 01:07

Carretero diu a VallesVisio que ajudarà a Artur Mas a ser president de la Generalitat en el debat d'investidura sense demanar res a canvi, ni referendum ni la proclamació de la independencia.

www.vallesvisio.cat

#26 Ciutadà català, Catalunya Lliure, 09/11/2010 - 22:08

Molt ben dit Carretero, això és parlar clar, que n'aprengui tota aquesta tropa de regionalistes-federalistes-autonomistes i pijoprogres de pa sucat amb oli!

#25 Albert Vil`i Vilar, Caldes de Malavella, 09/11/2010 - 21:28

Mai ningú ho havia fet abans !!!
http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008103000_6_295342__CATALUNYA-Carretero-dormia-annex-despatx-menjava-menu
Jo ho tinc clar !!!

#24 cartanya, bcn, 09/11/2010 - 19:17

inda (Alcover) per informació per tu, i tots aquells que pensant com tu, dir-vos que ahir a Canal Català el Dr. Carretero o deixava mol clar dient, que la seva exposició sobre aquet tema anava dirigit els politics actuals, no a la gen en general que com es de suposa pon dir el que vulgui faltaria

#23 inda, alcover, 09/11/2010 - 17:51

Aquest senyor és el dictador més gran que em tingut després de l' inpronunciable. Cadascú en democracia te dret a criticar qui li sembli i com li sembli. L'únic estúpid ets tu Carretero ¡¡¡