Publicitat
Política · 13 de Novembre de 2011. 14:38h.

Carretero veu Catalunya en "una decadència brutal"

El líder de Reagrupament creu que l'única solució a aquesta situació és la independència

Carretero veu Catalunya en "una decadència brutal"

Joan Carretero, amb Alfred Bosch, durant l'acte. (Foto: Anna Rosenfeld)

El president de Reagrupament, Joan Carretero, ha assegurat que "aquest país està en franca decadència, una decadència brutal" i creu que la única sortida a aquesta situació és la independència perquè ens "farà un país ric, un país prosper i un país lliure".

En l'acte central de campanya d'Esquerra per a les eleccions generals del 20-N, l'exconseller ha manifestat que "és possible que no estigui d'acord amb el full de ruta d'Esquerra, jo ho faria d'una altra manera", però creu que "atès que compartim l'objectiu" s'ha de provar "d'anar junts i obviar les diferències".

"Com pot ser que algú que diu que és independentista prefereixi que hi hagi zero diputats independentistes al Congrés espanyo, que no pas que en tinguem molts?", s'ha preguntat en al·lusió a la negativa de Solidaritat de acceptar l'oferta d'ERC per formar part de la coalició.

Carretero també ha recordat que el PP està governant institucions clau del país de la mà de CiU. "No sé com en Duran podrà aturar el PP formant un govern de concentració nacional espanyol, i no sé pas com el podrà aturar si precisament és en Duran qui li ha obert la porta a les institucions catalanes", ha afegit.

Per la seva banda, el candidat d'ERC-RCat-Catalunya Sí, Alfred Bosch, ha afirmat que "davant del mur del PP, els independentistes serem el vot més útil per defensar el país".

Per últim, el president d'ERC, Oriol Junqueras, ha exposat que "necessitem tenir a Madrid una veu independentista forta, la veu dels independentistes que volem deixar de ser-ho per esdevenir ciutadans de la República catalana".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#17 Marc Sabatés, Barcelona Catalunya //*//, 14/11/2011 - 18:53

UN SOL CRIT INDEPENDENCIA //*//

#16 joan, manresa, 14/11/2011 - 18:30

El Casal,18,20h.--Sr.Carretero.,la unica solució ya fa temps que la sabem,anys..,el kid es COM..?Amb la divisió dels partits nacionalistas segur que no.,i li agradi o no,sa de comptar amb CiU,i fins i tot liderar aquest proyecte.San de dexar partidismes i fer País i amb imaginació arrastrar a CiU

#15 Oscar, España, 14/11/2011 - 14:23

Yo también lo pienso. GRACIAS A LOS INDEPENDENTISTAS. No hacen más que perder tiempo y dinero con propuestas y delirios que a la gran mayoría no les interesa.

#14 Joan, Barcelona, 14/11/2011 - 12:23

"la negativa de Solidaritat d'acceptar l'oferta d'ERC per formar part de la coalició"??! Recordo als desmemoriats que va ser SI qui VA OFERIR a Esquerra fer coalició, i que els altres no van acceptar prioritzar la independència. Au, va, que ja no estem per jocs de mans!

#13 Kropotkin, Vic, 14/11/2011 - 10:40

Si, sobre todo teniendo en cuenta que un individuo como tú llegó a conseller. Jua, jua, jua,... Que nivelazo...